صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۷۱۶۷
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۳

گروه جامعه ــ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به رئیس سازمان بهزیستی دستور داد روند بازپس‌گیری مؤسسه خیریه فدک متوقف و این مؤسسه همچنان توسط هیئت مدیره و خیرین اداره شود.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پی انتشار کلیپی از موسسه فدک رضوان، نسبت به اتفاقاتی که در این مؤسسه رخ داده واکنش نشان و به رئیس سازمان بهزیستی دستور رسیدگی و توقف هرگونه بازپس گیری مسئولیت‌ها و امکانات تحویلی به بخش غیر دولتی را صادر کرد.

متن این نامه به شرح ذیل است :

 «جناب اقاى دکتر قبادى دانا 

 سلام

  ضمن ارسال فیلم تاثر برانگیز، اقدام بسیار نابجا و بدون توجه به احساسات ساکنان این خانه آرامش را با دقت و فوریت رسیدگى و جلوى هر گونه اقدامى که باعث جریحه دار شدن احساسات این خانواده ما شده است را فوراً بگیرید و نتیجه را (ضمن برخورد با متخلفان از دستور توقف هر گونه باز پس‌گیرى مسئولیت‌ها و امکانات تحویلى به بخش غیر دولتى مگر با رسیدگى و تایید شخص شما) به اینجانب گزارش فرمایید.

   محمد شریعتمدارى»

لازم بذکر است، قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور موضوع را پیگیری و دستور لازم برای توقف اجرای حکم تخلیه را صادر کرده است.

یادآوری می‌‌شود که مؤسسه خیریه فدک باغ رضوان، مرکز نگهداری بیش از 300 دختر معلول بالای 14 سال است که توسط هیئت مدیره مؤسسه، خیران و نیکوکاران مدیریت می‌‌شود. در مجاورت این مؤسسه مجموعه‌‌ای با عنوان مجتمع تأمین توسعه وردآورد وابسته به سازمان بهزیستی شهر تهران قرار دارد که به تازگی از سوی مدیریت بهزیستی تهران دستوری مبنی بر بازپس‌گیری آن صادر شده است.

بازپس‌گیری این مؤسسه از بانیان کنونی آن موجب برهم خوردن آرامش ساکنان این مؤسسه شد و اعتراض این دختران را فراهم کرده است. انتشار فیلمی از اعتراض دختران ساکن این مؤسسه موجب واکنش وزیر تعاون شد.

انتهای پیام