صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۷۲۳۳
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۳

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مسابقه جدید معارفی «24» که از تولیدات جدید شبکه قرآن و معارف سیما است، به زودی روی آنتن می‌رود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما، مرحله نیمه‌نهایی و نهایی مسابقه معارفی «۲۴» که در سه رشته حفظ حدیث(معارف نهج‌البلاغه)، حفظ موضوعی و تفسیر قرآن انجام می‌شود به روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما خواهد رفت.

این رقابت‌ها که کاری مشترک از شبکه قرآن و معارف سیما و سازمان اوقاف و امور خیریه است در دو بخش آقایان و بانوان برنامه‌ریزی و در حال برگزاری است و در ۲۴ قسمت ۶۰ دقیقه‌ای پخش می‌شود که ۱۸ قسمت اول مربوط به مرحله نیمه‌نهایی و شش قسمت بعدی مرحله نهایی این رقابت‌ها را به تصویر می‌کشد.

مسابقه معارفی 24 با اجرای سیدوحید مرتضوی جمعه‌ها از ساعت ۲۲ به روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود.

انتهای پیام