صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۷۷۵۵
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۸
معاون نظارت و حسابرسی دفتر مقام معظم رهبری:

گروه اقتصاد ــ محمدجواد ایروانی در همایش «اقتصاد مقاومتی» با اشاره به تغییرات اساسی رخ داده در نظام حکم‌رانی کشور پس از انقلاب اسلامی، نهادسازی را یکی از ابتکارات امام راحل(ره) برشمرد و گفت: مقام معظم رهبری با رویکردی روشن نسبت به اهمیت و کارکرد نهادها در تحقق آرمان‌های نظام بر حفظ ویژگی‌های نهادی تأکید کردند.

به گزارش ایکنا؛ محمدجواد ایروانی، معاون نظارت و حسابرسی دفتر مقام معظم رهبری امروز 11 دی‌ماه در همایش «قتصاد مقاومتی، چابک‌سازی و هم‌افزایی» اظهار کرد: نهادها به عنوان مجموعه‌های برآمده از مردم و برای مردم بیشترین انطباق را با ارزش‌های جامعه دارند و قدرت انعطاف بالایی دارند و با استفاده از سبک مدیریت جهادی، منشأ خدمات بسیاری بوده و هستند.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: یکی از تأکیدات رهبر انقلاب برای نهادهای اقتصادی، اجتماعی و انقلابی آن است که از رقابت با مردم پرهیز کنند و میدان را برای حضور کارآفرینان به ویژه اقشار محروم فراهم کنند که در این جهت نهادهای انقلابی توانسته‌اند زمینه خدمات برجسته‌ای را فراهم کنند.
ایروانی با بیان اینکه با وجود دروغ‌پردازی‌های مستمری که بنیاد دفاع از دموکراسی و رسانه‌های بیگانه و تکرار برخی در داخل علیه نهادها در مورد اندازه نهادها گفتند، نهادهای انقلابی اندازه بسیار کوچکی دارند و براساس روش ppp فقط ۱.۱درصد تولید ناخالص ملی را شامل می‌شوند؛ با این حال نقش پیشرو و الگوساز در اقتصاد کشور دارند.
وی اظهار کرد: این نهادها با بهره‌گیری از اصول علمی، نقشه راه روشن در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی دارند و گزارش اقدام و عمل در تحقق اقتصاد مقاومتی را براساس شاخص‌های مشخص و معین ذیل هر بند سیاستی ارائه کرده‌اند.
معاون نظارت و حسابرسی دفتر مقام معظم رهبری تأکید کرد: این نهادها در ایفای مسئولیت‌های اجتماعی هم پیشرو هستند و بنابر اذعان سازمان امور مالیاتی کشور، بهترین مؤدیان مالیاتی هستند و تمامی مالیات‌های عملکرد، ارزش افزوده و تکلیفی خود را به موقع می‌پردازند، به گونه‌ای که مالیات پرداختی این نهادها در سال ۱۳۹۶ بیش از ۱۲ هزار و ۵۲۲ میلیارد ریال بوده است.
وی با اشاره به اهمیت درک تأثیرات محیطی و لزوم پویایی و انعطاف برای بنگاه‌های اقتصادی گفت: نهادها به سوی چابک‌سازی حرکت کرده‌اند و لازم است با برنامه‌ای که تنظیم کرده‌اند، سرعت پیدا کنند. الگوهای موفقی که در توانمندسازی و حمایت از کارآفرینان در قالب طرح برکت در ستاد اجرایی، الگوهای توسعه منطقه‌ای بنیاد مستضعفان در مناطقی همچون قلعه گنج که در ۱۴نقطه کشور توسعه خواهد یافت و اقدامات خوداتکایی کمیته امداد قابلیت تکثیر جهانی دارد.
شایان ذکر است همایش اقتصاد مقاومتی، چابک‌سازی و هم‌افزایی با حضور مدیران عرصه‌های تولیدی، امروز، سه‌شنبه 11 دی‌ماه برگزار شد و تجارب برتر در حوزه‌های توانمندسازی، دانش‌بنیانی، محرومیت‌زدایی، تولیدات راهبردی در چارچوب الگوهای مشارکت با مردم و کارآفرینان در قالب گروه‌های مختلف مبادله شد.
انتهای پیام