صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۹۳۲۸
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۴

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ دوره تربیت مربی تدبر در قرآن و سیره ویژه کارکنان دارالقرآن وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در تهران برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ دوره تربیت مربی تدبر در قرآن و سیره ویژه کارکنان دارالقرآن وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، از سوی مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد در حال برپایی است.
علی نسائی، معاون آموزش مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد گفت: این دوره با تدریس فرزاد صیادی، استاد اعزامی از قم و با حضور 27 نفر از بانوان و آقایان، طی 24 جلسه و در مجموع 48 ساعت آموزشی تشکیل می‌شود.
این دوره با هدف ترویج نگاه روشمند و متدبرانه به قرآن با سرفصل‌هایی چون آشنایی با مبانی و مبادی تدبر در قرآن و تدبر در برخی از سوره‌های جز ۳۰ قرآن برگزار می‌شود.

در پایان دوره از شرکت‌کنندگان به صورت شفاهی و کتبی آزمون به عمل می‌آید و به افرادی که حد نصاب لازم را کسب کنند، گواهینامه اعطا می‌شود.
انتهای پیام