صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۰۹۵۳
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۱
دبیر پنجمین جشنواره تلویزیونی جام جم:

گروه هنر ــ مسعود احمدی افزادی گفت: امسال شبکه‌های مختلف سیما برای معرفی دست‌آورد‌های انقلاب اسلامی‌ برنامه‌های متنوع و متعددی تدارک دیده‌اند که در جشنواره امسال داوری خواهند شد.

به گزارش ایکنا، نشست خبری مسعود احمدی افزادی، دبیر پنجمین جشنواره تلویزیونی جام جم و مدیر شبکه آموزش سیما امروز ۲۳ دی‌ماه در ساختمان معاونت سیما برگزار شد.
وی در این نشست با اعلام گزارشی از آثار رسیده به بخش داوری کمیسیون‌های این جشنواره از ویژگی‌های جشنواره امسال سخن گفت.
احمدی افزادی با بیان این‌که فعالیت‌های جشنواره پنجم جام جم به طور رسمی از اول مهر ماه آغاز شده، اظهار کرد: از این تاریخ با دستور معاون سیما، دبیر جشنواره مشخص و کارشناسان مختلف کارشان را در دو بخش انتخاب آثار و بخش داوری آغاز کردند.
دبیر جشنواره جام جم با بیان نحوه انتخاب آثار، تصریح کرد: مدیران شبکه‌های سیما به عنوان رؤسای کمیته‌های انتخاب و مدیران هر شبکه به عنوان اعضای این کمیسیون‌ها بوده‌اند. درضمن آثار از ابتدای دی‌ماه به کمیسیون‌های داوری ارسال شد.
وی با اشاره به اهمیت ساختار ترکیبی در برنامه‌های تلویزیونی و گستردگی آن در طبقات مختلف برنامه‌سازی «ب»، «ج» و «د» گفت: یکی از کمیسیون‌های جدید کمیسیون برنامه‌های ترکیبی است که از مهم‌ترین ساختار‌های برنامه‌سازی است و به برنامه‌های روتین و مستمر ترکیبی مجال ارزیابی می‌دهد. این کمیسیون فرصت خوبی برای برنامه‌سازان این حوزه است تا کار‌های ترکیبی‌شان را در حوزه‌های مختلف ورزشی، اقتصادی، معارفی، خانواده، کودک نوجوان و... ارائه کنند.
دبیر جشنواره جام جم تعامل با مردم را رکن اصلی برنامه‌های سیما خواند و گفت: شعار دیده‌می‌شوید در کمیسیون انتخاب مردمی معنا می‌یابد. نکته دیگر این‌که، آگهی‌ها و تبلیغات تلویزیونی یکی از بخش‌های مهم و حساس برنامه‌های تلویزیونی است که جشنواره امسال به آن پرداخته و کمیسیون آگهی و تبلیغات تلویزیونی به همین منظور امسال ایجاد شده است.
وی با اشاره به تقارن مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی و برگزاری جشنواره از کمیسیون برنامه‌های ویژه چهلمین سالگرد در این جشنواره خبر داد و بیان کرد: امسال با توجه به این مناسبت، شبکه‌های مختلف سیما برای معرفی دست‌آورد‌های انقلاب اسلامی‌برنامه‌های متنوع و متعددی تدارک دیده‌اند که در جشنواره امسال داوری خواهند شد.
احمدی افزادی کمیته بازارمحصولات تلویزیونی را از نوآوری‌های جشنواره امسال خواند که به بینندگان ارائه خواهد شد و افزود: در طول سال‌های پس از انقلاب و سال‌های اخیر، تولیدات رسانه ملی رشد قابل توجهی کرده و در بازار‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای نیز مطرح شده‌اند که باید به این امر توجه کرد.
دبیر جشنواره جام جم با معرفی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی گفت: رئیس کمیسیون آثار نمایشی و سریال‌ها، رئیس مرکز سیما فیلم حسین کرمی و جانشین او قائم مقام این مرکز، سیدعلی حمیدی است. سلیم غفوری نیز به عنوان رئیس کمیسیون مستند، محمد احسانی به عنوان رئیس کمیسیون مسابقات، محمدرحیم لیوانی رئیس کمیسیون پویانمایی، مجید زین‌العابدین، رئیس کمیسیون برنامه‌های ترکیبی، احمدامیرحائری، قائم مقام مرکز تولید و فنی معاونت سیما، رئیس کمیسیون دوبلاژ و آماده‌سازی، شهرام فرزین‌فر، مدیر کل اطلاعات و برنامه‌ریزی سیما به عنوان رئیس کمیسیون فضای مجازی، جواد رمضان نژاد مدیر شبکه پنج سیما به عنوان رئیس کمیته انتخاب مردمی و عباس مهدوی مهر مدیرکل بازرگانی رسانه ملی به عنوان رئیس کمیسیون آگهی‌ها و تبلیغات تلویزیونی و عبدالکریم خیامی، رئیس مرکز طرح و برنامه سیما به عنوان رئیس کمیسیون برنامه‌های ویژه چهلمین سالگرد انقلاب انتخاب شده‌اند. ریاست کمیته پشتیبانی و مالی بر عهده سید محمود اسلامی و کمیته اطلاع‌رسانی و تبلیغات بر عهده حمید خواجه‌نژاد، مدیر روابط عمومی معاونت سیما است.
دبیر پنجمین جشنواره تلویزیونی جام جم سپس آماری از آثار رسیده به بخش داوری جشنواره ارائه کرد و گفت: ۴۱۰ اثر تاکنون به مرحله داوری جشنواره راه یافته‌اند که در کمیسیون‌های ۱۱گانه در دست بررسی است. همچنین ۲۹ اثر از ۱۱ شبکه در بخش مسابقات به مرحله داوری راه یافته‌اند که در سه بخش مسابقات استودیویی، میدانی و تلفنی داوری می‌شوند. در بخش پویانمایی ۴۵ اثر جمعاً به مدت ۱۱۰ ساعت برنامه به بخش داوری رسیده که ۳۱ اثر از تولیدات مرکزپویانایی صبا و ۱۴ اثر از شبکه‌های سیما است. دربخش برنامه‌های ترکیبی ۶۸ اثر از ۱۴ شبکه به مرحله داوری راه یافته‌اند که با موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی، علمی فرهنگی معارفی کودک نوجوان و تولید شده‌اند.
وی اضافه کرد: در کمیسیون فضای مجازی آثار در سه بخش سایت شبکه، اطلاع‌رسانی EPG و شبکه‌های اجتماعی فضای مجازی، ۵۱ اثر به بخش داوری راه یافته‌اند. ۸۸ اثر از میان ۲ هزارو دویست ساعت اثر و از بین ۳۲۰ فیلم سینمایی، ۲۴ سریال در مجموع ۵۴۰ قسمت، ۲۵۰ اثر مستند و ۳۰ انیمیشن در قالب ۹۷۰ قسمت در زمینه‌های صدابرداری، صداگذاری، صداپیشگی مناسب، ترجمه و... داوری می‌شوند. در بخش آثار مستند نیز از ۱۳ شبکه ۳۹ اثر به بخش داوری راه‌یافته‌اند. به کمیسیون نمایش هم ۲۰ سریال از شبکه‌های یک، دو، سه، تهران و نسیم همچنین تله تئأتر شبکه ۴ سیما رسیده است. کمیسیون آثار ویژه چهلمین سالگرد نیز ۷۰ اثر دریافت کرده است.
احمدی افزادی با اعلام این‌که مراسم معرفی آثار برگزیده مردمی دوم اسفند در سالن وزارت کشور برگزار خواهد شد، افزود: در این بخش ۵ سریال، ۵ برنامه ترکیب، ۵ مجری، ۵ بازیگر زن و ۵ بازیگر مرد معرفی می‌شوند. این آثار از میان برنامه‌هایی که در نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان مورد اقبال مخاطبان بوده‌اند، انتخاب شده‌اند که در برنامه‌ای ویژه از ابتدای بهمن ماه به مردم معرفی می‌شوند تا برگزیدگان آن‌ها مشخص شوند.
دبیر جشنواره جام جم با بیان این‌که داوری آثار در بخش انتخاب مردمی با داوری در دیگر بخش‌ها متفاوت است، گفت: ارزیابی فنی، محتوایی، پژوهشی، اجرا و... در بخش‌های دیگر و داوری مردمی در زمینه‌های نمایشی، برنامه برتر، ترکیبی، مجری و بازیگران مرد و زن انتخاب می‌شوند.
وی همچنین از برگزاری اختتامیه جشنواره در هفتم اسفند و همزمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه (س) خبر داد و بیان کرد: در این روز در دو نوبت صبح و عصر کمیته‌های تخصصی برگزار می‌شوند و آثار برگزیده در این کمیسیون‌ها به نقد وبررسی گذاشته می‌شوند که فرصت مناسبی برای تضارب آرا و گفتگو‌های تخصصی پیش از اعلام اسامی برگزیدگان است.
احمدی افزادی تعدد آثار رسیده به بخش داوری را ۲ برابر آثار سال گذشته دانست و در پاسخ به سوال خبرنگاران از تمهیداتی برای امتیازاتی برای برگزیدگان توجه به خبرنگاران حوزه رسانه و ارزیابی تمام عوامل موثر در برنامه‌سازی تلویزیونی در داوری آثار سخن گفت.
انتهای پیام