صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۱۱۰۳
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۹

گروه فعالیت‌های قرآنی - رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان جاجرم گفت: برپایی محافل انس با قرآن سبب ترویج فرهنگ قرآنی و سبک زندگی اسلامی در جامعه و میان جوانان می‌شود.

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام موسوی‌جاجرمی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی جاجرم امروز24 دی ماه در محفل انس با قرآن با بیان اینکه ترویج فرهنگ قرآنی، تدبر و تأمل در آیات الهی اولین هدف محافل قرآنی است، گفت: این محافل سبب ترویج سبک زندگی اسلامی می‌شوند.
وی ادامه داد: با ترویج قرآن در بین اقشار مختلف جامعه به خصوص نسل جوان می‌توانیم در برابر تهدیدات و معضلات اجتماعی بایستیم.
موسوی جاجرمی با بیان اینکه محفل نورانی انس با قرآن فضای جامعه را نورانی و روحانی خواهد کرد، گفت: برگزاری این محافل می تواند آثار معنوی کلام نور و ترویج فرهنگ قرآنی را به خصوص در بین نسل جوان به دنبال داشته باشد.
گفتنی است دومین محفل انس با قرآن به مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی در ششم بهمن با حضور قاریان ممتاز استانی در روستای قلی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام