صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۱۱۹۶
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۷
حجت‌الاسلام سراج:

گروه فرهنگی - رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه ایلام با بیان اینکه این دانشکده در بخش دین‌شناسی و فرهنگ دارای ظرفیت بالایی جهت ارتباط بین جامعه و دانشگاه است، برنامه‌های در دست اقدام این دانشکده را تشریح کرد.

به گزارش ایکنا از ایلام، به نقل از روابط عمومی دانشگاه ایلام، حجت‌الاسلام‌والمسلمین شمس‌الله سراج، رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه ایلام اظهار کرد: دانشکده الهیات و معارف اسلامی یکی از دانشکده‌های نوپای دانشگاه ایلام است که در مهر 1392 راه‌اندازی شد و در واقع دانشکده الهیات و معارف اسلامی، شکل توسعه‌یافته گروه الهیات است که قبلاً زیر مجموعه دانشکده ادبیات و علوم انسانی بود.
وی با بیان اینکه این دانشکده دارای چهار گروه آموزشی شامل علوم قرآن و حدیث،  فلسفه و کلام اسلامی، فقه و مبانی حقوق اسلامی و معارف اسلامی است که در طرح توسعه آن اضافه شدن گروه‌هایی مانند نفس‌شناسی، تاریخ تشیع، حقوق جزا، حدیث‌شناسی و ... مدنظر است، تأکید کرد: دانشکده الهیات و معارف اسلامی در بخش دین‌شناسی و فرهنگ دارای ظرفیت بالائی جهت ارتباط بین جامعه و دانشگاه است‌ که می تواند به ‌عنوان نرم‌افزار بحث دین در جامعه عمل کند.
رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی در خصوص برنامه‌ها و اقدامات برگزار شده در سال جاری در این دانشکده، گفت: راه‌اندازی طرح دیالوگ سقراطی، برگزاری نشست‌های مختلف علمی، جذب اعضای هیئت علمی جدید و راه‌اندازی سایت جدید دانشکده از جمله اقدامات صورت گرفته در سال جاری در دانشکده الهیات و معارف اسلامی بوده است‌.
سراج با اشاره به پذیرش دانشجو در سه رشته تحصیلی در مقاطع تحصیلات تکمیلی در دانشکده الهیات و معارف اسلامی، اظهار کرد: در مجموع 34 نفر در مقطع دکتری و 81 نفر در مقطع کارشناسی ارشد در سه رشته تحصیلی علوم قرآن و حدیث، فلسفه و کلام اسلامی و فقه و مبانی حقوق اسلامی در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه در مجموع تاکنون‌ 7 نفر در مقطع دکتری و 208 نفر در مقطع کارشناسی ارشد در سه رشته مذکور از دانشکده الهیات و معاررف اسلامی فارغ‌التحصیل شده‌اند، ادامه داد: کمبود فضای اداری و آموزشی، نیاز به افزایش تعداد اعضای هیئت علمی و عدم توسعه رشته‌های علوم انسانی از جمله مشکلات مطرح این دانشکده است.
وی درباره برنامه‌های در دست اقدام دانشکده، اظهار کرد: تلاش برای افزایش و توسعه فضای اداری و آموزشی، راه‌اندازی سالن‌های دفاع و کنفرانس، تجهیز کلاس‌های درسی به امکانات به روز آموزشی، تلاش در راستای گسترش رشته‌های آموزشی، جذب اعضای هیئت علمی جدید، ایجاد و توسعه ارتباط با دانشکده‌های الهیات سایر دانشگاه‌های کشور، راه‌اندازی کرسی‌های نظریه‌پردازی، برگزاری نشست‌های علمی - تخصصی در حوزه دین و تلاش جهت جذب تعداد بیشتر دانشجوی خارجی از جمله برنامه‌های در دست اقدام است.
انتهای پیام