صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۲۷۰۲
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۳
با پافشاری مجلس بر مواضع قبلی خود؛

گروه اقتصاد ــ نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر نظر خود در خصوص لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم اصرار کردند.

به گزارش ایکنا، به نقل از خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز یکشنبه، 30 دی‌ماه، مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی نظر شورای نگهبان برای دومین بار در خصوص لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم، مجدد بر مصوبه خود اصرار کردند.

براساس این گزارش سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص لایحه دولت برای الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بین المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم بر مصوبه قبلی مجلس شورای اسلامی در شروط 1 ، 2 و 6 ذیل ماده واحده اصرار کردند.

بر این اساس نمایندگان مجلس با 117 رأی موافق، 62 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع 197 نماینده حاضر در صحن با اصرار کمیسیون همراهی کردند.

این عضو هیات رئیسه ادامه داد: همچنین کمیسیون بر مصوبه قبلی مجلس شورای اسلامی در جزء (ب) بند 1 ماده واحده 2، مواد 4، 5، 6، 7، 8 و 9، بند یک ماده 10، بندهای 1، 2، 3، 4 و 5 ماده 11 ، بندهای 1، 2 و 5 ماده 12، مواد 13، 14 و 15، بند یک ماده 16 و مواد 17، 18 و 19 کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم اصرار ورزید.

بر این اساس نمایندگان مجلس با 120رأی موافق، 57رأی مخالف و 5 رأی ممتنع از مجموع 197 نماینده حاضر در صحن با اصرار کمیسیون همراهی کردند.

شایان ذکر است براساس آیین نامه داخلی مجلس، زمانی که یک طرح یا لایحه پس از تصویب مجلس، به شورای نگهبان ارسال شود و شورای نگهبان مجدد آن را برای بررسی به مجلس ارجاع کند، در صورتی که مجلس مجدد بر نظر خود پافشاری کند، آن لایحه یا طرح برای تصمیم‌گیری به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال می شود.
پایان پیام