صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۳۴۳۱
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۹

گروه هنر ــ به همت رایزنی فرهنگی ایران در اسپانيا و با همکاری بنیاد سینمایی فارابی و خانه آسیا، نخستین فیلم از مجموعه فیلم‌های هفتگانه «مروری بر چهل سال سینمای ایران» به نمايش درآمد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، «مروری بر چهل سال سینمای ایران» به مناسبت بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، در اسپانیا برگزار می‌شود و در نخستین گام از این برنامه فیلم «کلوزآپ، نمای نزدیک» ساخته فیلمساز برجسته و نامدار کشورمان عباس کیارستمی، ۲۲ دی (۱۲ ژانویه) در بارسلونای اسپانیا به نمایش درآمد.
نمایش این فیلم با استقبال گسترده اسپانیایی‌ها و ایرانیان مقیم شهر بارسلونا و نیز علاقمندان به سینمای ایران قرار گرفت. همچنین فیلم «مسافران» ساخته بهرام بیضایی ۲۹ دی (۱۹ ژانویه) به نمایش درآمد. این دوره (۶ بهمن) با نمایش فیلم «روسری آبی» ساخته رخشان بنی‌اعتماد ادامه خواهد یافت.
برنامه «مروری بر چهل سال سینمای ایران» شنبه هر هفته ساعت ۲۰ در سالن سینما ژیرونای شهر بارسلونا برگزار می‌شود و شماری از بهترین ساخته‌های سینمایی ایران پس از انقلاب اسلامی در آن با زیرنویس اسپانیایی به نمایش درمی‌آید.
«لیلا»، «آژانس شیشه‌ای»، «من ترانه پانزده سال دارم» و «خیلی دور خیلی نزدیک» دیگر فیلم‌های انتخاب‌شده برای نمایش در این دوره هستند. برنامه «مروری بر چهل سال سینمای ایران» از ۲۲ دی تا ۴ اسفند در بارسلونای اسپانیا برگزار می‌شود.
انتهای پیام