صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۳۷۶۱
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۹

شبکه اجتماعی ــ محمدحسین پویانفر، مداح اهل بیت(ع) در کلیپی که در فضای مجازی منتشر شده است، به همه هیئات توصیه می‌کند برنامه‌های خود را در مساجد برپا کنند.

به گزارش ایکنا؛ محمدحسین پویانفر، مداح مشهور و فعال در هیئت ریحانةالنبی(ص) در کلیپی که در فضای مجازی منتشر شده است، به همه هیئات توصیه می‌کند برنامه‌های خود را در مساجد برپا کنند. 

حجت‌الاسلام علی شاملو، فعال فرهنگی درباره این ویدئو در کانال «سنگر مسجد» نوشته است: این ویدئوی کوتاه، تلنگری بود برایم. دلیل بی برکتی بعضی از کارهای فرهنگی ما همین است. یاد این آیه سوره توبه افتادم: «إِنَّمَا يَعْمُرُ مَسَاجِدَ اللَّهِ مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَأَقَامَ الصَّلَاةَ وَآتَى الزَّكَاةَ وَلَمْ يَخْشَ إِلَّا اللَّهَ فَعَسَىٰ أُولَٰئِكَ أَن يَكُونُوا مِنَ الْمُهْتَدِينَ»، ﺁﺑﺎﺩ ﻛﺮﺩﻥ ﻣﺴﺎﺟﺪ ﺧﺪﺍ ﻓﻘﻂ ﺩﺭ ﺻﻠﺎﺣﻴﺖ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺭﻭﺯ ﻗﻴﺎﻣﺖ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﻧﻤﺎﺯ ﺭﺍ ﺑﺮ ﭘﺎ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺯﻛﺎﺕ ﭘﺮﺩﺍﺧﺘﻪ ﻭ ﺟﺰ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﻧﺘﺮﺳﻴﺪﻩ‌ﺍﻧﺪ؛ ﭘﺲ ﺍﻣﻴﺪ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺍﻳﻨﺎﻥ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻳﺎﻓﺘﮕﺎﻥ ﺑﺎﺷﻨﺪ.

رجوعی به تفاسیر کردم و دیدم که برخی از مفسرین، عمران مساجد را منحصر در بنای فیزیکی آن ندانسته‌اند و رونق دادن مساجد را هم مصداق عمران دانسته‌اند.

«انّما» در اول عبارت که از ادات حصر است، کار را سخت‌تر می‌کند. به این معنی که بدون تلاش در عمران مساجد نمی‌توان مومن بود. نقداً تصمیم گرفتم که دوره جدید سیر آثار استاد صفایی را حتما در مسجد برگزار کنم و بنشینم فکر کنم که دیگر چه می‌توان کرد. شما هم فکر کنید.

این ویدئوی کوتاه را با هم می‌بینیم: 

 

انتهای پیام