صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۵۰۱۴
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۳

گروه هنر ــ 95 گروه هنری دانش‌آموزی همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در چهارمین جشنواره تئاتر و سرودهای انقلابی رقابت می‌کنند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای خاتم(ص)، جشنواره تئاتر و سرود‌های انقلابی با همکاری دانش‌آموزان ۴۰ مدرسه دخترانه و پسرانه و در قالب ۴۰ گروه سرود و ۵۵ گروه نمایش، از تاریخ ۸ تا ۱۷ بهمن برگزار می‌شود.
به گفته رییس فرهنگسرای خاتم(ص) و مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۸، معرفی ارزش‌ها و دستاورد‌های انقلاب اسلامی به زبان هنر، شناسایی و ایجاد زمینه مناسب برای رشد و پرورش استعداد‌های بالقوه دانش‌آموزان، فراهم کردن زمینه ایجاد رقابت سالم، فضایی شاد، پر نشاط و غنی سازی اوقات فراغت آنان از جمله اهداف این جشنواره است.
محمد صادق دهنادی درباره قالب‌ها و موضوعات بخش سرود جشنواره گفت: سرود‌های آوای مدرسه، آزاد، کتب درسی، حماسی و انقلابی محور‌های بخش سرود جشنواره و همچنین نمایش صحنه‌ای، نمایش عروسکی، نقالی، نمایشنامه‌خوانی، قصه‌گویی و لالایی‌خوانی نیز بخش‌های نمایشی جشنواره است.
مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۸ افزود: داوری بخش سرود جشنواره را محمد سالاروند و محمدرضا آزاده فر و داوری بخش نمایش را کامبیز جهانگیری و محمد حسین یکتا برعهده دارند.
چهارمین جشنواره تئاتر و سرود‌های انقلابی به همت فرهنگسرای خاتم (ص) و مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۱۸ با مشارکت اداره آموزش و پرورش منطقه ۱۸، از ۸ تا ۱۷ بهمن‌ماه هر روز از ساعت ۸ تا ۱۲ ا با حضور گروه‌های هنری دانش آموزی از مدارس منتخب در سالن آمفی تئاتر خاتم (ص) برگزار می‌شود.
انتهای پیام