وی از برگزاری اجلاسهای یاد شده در مصر، ایران و دیگر کشورهای منطقه با عناوین مختلف یاد و اظهار کرد: باید به گفتوگوها و نشستهای پیشین بازگردیم و آنها را دوباره در میان علما، نخبگان و فرهیختگان احیا کنیم.
حجت الاسلام نواب همچنین درباره چگونگی و چرایی انتخاب دمشق برای برگزاری این همایش گفت: دمشق پیش از این نیز از مناطق مهم جهان اسلام بوده است. دشمنان تلاش کردند که این شهر را به انزوا بکشند که شکست خوردند و کشورهای عربی برای بازگشت به دمشق با هم رقابت میکنند.
وی افزود: دمشق باید از انزوا بیرون بیاید و اجلاسها به صورت مکرر در این پایتخت برگزار شود که به دمشق 20 و 30 سال پیش باز گردیم؛ همان شهری که محل تحول و گفتوگو بود. سنی، مسیحی، دروزی، علوی و شیعی با هم در این پایتخت زندگی میکردند، بدون اینکه مشکلی در انجام واجبات، احکام و مناسک خود داشته باشند.
حجت الاسلام نواب گفت: همان گونه که جوانان ایرانی، لبنانی، افغانستانی و پاکستانی در کنار ارتش سوریه برای حفظ این کشور و دفاع از حرم جنگیدند، باید کاری کرد که این کشور به جایگاه اولیه خود بازگردد و به صورت امن و امان اداره شود.
وی در پایان تأکید کرد: ما نیز باید در رسیدن به این جایگاه، سهم و نقش خود را ایفا کنیم و قدم در این معرکه بگذاریم و با نقشآفرینی دمشق را به اوج و عظمتی که داشت، برگردانیم.
انتهای پیام