صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۵۶۹۷
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۶

گروه جهاد و حماسه ــ مراسم افتتاحیه نمایشگاه «پلاک 40» روز سه‌شنبه 9 بهمن‌ماه با حضور معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، جمعی از مسئولان بنیاد و هنرمندان شاهد و ایثارگر در موزه شهدا برگزار شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران، حجت‌الاسلام محمد حسن کاویانی راد معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد در این مراسم بابیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت پس از گذشت 40 سال نیازمند یک بازتولید است، گفت: یکی از ویژگی‌های موجود زنده درون‌زا بودن و تلاش برای بازنگری و بازتولید است، قطعاً در تمامی زمینه‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ... در کشور پس از گذشت مدتی بازتولید اتفاق خواهد افتاد.

وی افزود: برگزاری نمایشگاهی مانند «پلاک 40» نشان‌دهنده این است که نسل گذشته به‌اندازه توان فعالیت کرده و هنر خود را به نمایش گذاشتند که در این تولیدات می‌بینیم و امروز نسل جدید باید این راه را ادامه داده و بازتولیدی جدید در اقدامات و آثار خود داشته باشند.

حجت‌الاسلام کاویانی راد با اشاره به تکراری بودن نمایش برخی آثار در عرصه فرهنگ تأکید کرد: در عرصه فرهنگ هنوز تولیدات دوران انقلاب و دفاع مقدس مکرر مصرف می‌شود و در نتیجه خزانه خالی می‌ماند و ناچارا واردات صورت می‌گیرد، بنابراین اکنون باید بازتولید محصولاتی را در نظر داشته باشیم که برای نسل جوان جاذبه داشته باشد تا آن‌ها نیز بتوانند این فرهنگ را حفظ و توسعه دهند.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد در پایان تأکید کرد: نمایشگاه «پلاک 40» رونمایی از عزم و اراده جدی برای تولیداتی اساسی و نیازی است که پیش روی ما قرارداد.

مدیرکل فرهنگی و تبلیغات بنیاد نیز در این مراسم با اشاره به افتتاح نمایشگاه «پلاک 40» در فرهنگسرای نیاوران با نمایش 40 اثر در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت اظهار کرد: هیئت داوران تولیدات 7 جشنواره ملی در زمینه‌های تصویرسازی، عکاسی، هنر جدید، حجم و ... را بررسی کردند که از این میان 100 اثر انتخاب شد و اکنون 40 اثر در فرهنگسرای نیاوران و 60 اثر در موزه شهدا تا 23 بهمن‌ماه در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است.

وی در پایان تأکید کرد: داوران این جشنواره‌ها و صاحبان آثار از هنرمندان شاخصی هستند که به اعتبار آن‌ها هنرمندان دیگر نیز در این جشنواره‌ها شرکت کردند و مجموعه آثار این جشنواره‌ها حاصل هنر منحصربه‌فرد 4 نسل است.

یادآور می‌شود؛ حبیب‌الله صادقی هنرمند فرهیخته نقاشی و داور جشنواره‌های مختلف هنرهای تجسمی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این مراسم به نقش مهم بنیاد در ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت از طریق ابزار هنر اشاره کرد و بر ضرورت ارتباط بنیاد با هنرمندان فرهیخته کشور به‌ویژه نسل جوان تأکید کرد.

انتهای پیام