صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۶۰۸۹
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۱

گروه هنر ــ رسول صدر عاملی با اشاره به موضوع فیلم جدید خود با عنوان «سال دوم دانشکده من»، اظهار کرد: این‌که هر یک از ما اگر در موقعیت گناه کردن قرار بگیریم، چه رفتاری از خود نشان می‌دهیم، موضوع اصلی این فیلم است.

به گزارش ایکنا، نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی «سال دوم دانشکده من» با حضور رسول صدر عاملی، کارگردان، مسعود ردایی، تهیه کننده، پدرام شریفی، بازیگر، علی مصفا و نیلوفر خوش‌خلق، بازیگران و مصطفی خرقه‌پوش، تدوین‌گر، امشب دهم بهمن‌ماه در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.
صدرعاملی در ابتدای این جلسه اظهار کرد: برای من بسیار هیجان دارد که پس از ۹ سال در جشنواره فیلم فجر حضور داشته باشم. این فیلم فضایی را ترسیم می‌کند که همه آن را می‌شناسند، زیرا این دوران را تجربه کرده‌اند.
وی افزود: این فیلم قطعا مشکلاتی دارد، زیرا من در ساخت الگویی نداشتم و هر آنچه دیده شد، با کمک دوستانی بوده که به من در این اثر کمک کرده‌اند. در این فیلم سعی کردم از سینمای اجتماعی فاصله بگیرم و به سمت سینمای انسانی نزدیک شوم. این موضوع به نظرم تجربه خوبی بود تا من بتوانم شخصیت‌پردازی مناسبی داشته باشم.
صدرعاملی ادامه داد: همچنین در این فیلم به دنبال حرف زدن از موضوعی بودم که این روز‌ها درباره آن کمتر حرف زده می‌شود. رفاقت، موضوع مد نظر من در این اثر بود؛ یعنی چیزی که در شرایط فعلی کمتر دیده می‌شود. درباره بازیگران هم باید بگویم که حضور بازیگران حرفه‌ای کمک کرد تا طراوت بازیگران جوان در اثر بیشتر دیده شود.
وی ادامه داد: این فیلم درباره خیانت نیست، بلکه به غریزه می‌پردازد. همچنین می‌خواهم نشان دهم وقتی در معرض گناه قرار می‌گیریم، چه عکس‌العملی از خود نشان می‌دهیم. درباره بازیگران هم باید بگویم بازیگر خوب آن نیست که حرکات خاص صورت داشته باشد، بلکه آنچه اهمیت دارد، درک مناسب از نقش است. این اتفاق را به خوبی در بازیگران تازه‌کار خودم دیدم.
صدر عاملی درباره دغدغه خود برای پرداختن به مشکلات زنان افزود: ذات فیلم‌نامه را کسی نوشته که خوب این دنیا را می‌شناسد. گواه این ادعا هم فیلم‌هایی است که پرویز شهبازی در کارنامه خود دارد. شهبازی سه بار فیلمنامه را بازنویسی کرد تا لحن فیلم متناسب با بیان من شود. این فیلم به نسل خاصی تمرکز ندارد، بلکه به دغدغه‌هایی می‌پردازد که ممکن است برای همه ما پیش بیاید.
وی درباره پایان‌بندی فیلم گفت: اگر یک بار دیگر فیلم را ببینید، متوجه خواهید شد که بهترین پایانی که می‌شود برای فیلم در نظر گرفت، همین است. درباره تحقیق در این فیلم هم باید بگویم ما یک ماه با دانشجویان گفت‌وگوی مفصل داشتیم تا نسبت به دنیای آن‌ها بیشتر آشنا شویم.
در ادامه،‌ علی مصفا اظهار کرد: این فیلم هر آنچه برای جذابیت لازم بود، برای من داشت. برای همین بازی در آن را پذیرفتم. همچنین فیلمنامه این اثر به شدت تازه و نو بود و روابطی که در آن ترسیم شده، در سینمای ما تازگی داشت.
پدرام شریفی هم در این نشست خبری تصریح کرد: نام صدرعاملی مهم‌ترین دلیلم برای حضور در این فیلم است و در این میان تمام تلاش خود را کردم تا بهترین عملکرد را داشته باشم.
انتهای پیام