صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۷۸۰۹
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۶

گروه حوزه‌های علمیه ــ رئیس اداره قرآن و عترت حوزه‌‌های علمیه خواهران گفت:‌ دوره‌های مهارت‌های بیان تفسیر برای استادان حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ زینب بهجت‌پور، رئیس اداره قرآن و عترت حوزه‌‌های علمیه خواهران امروز 16 بهمن در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری دوره‌های مهارت‌های بیان تفسیر برای استادان حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور بیان کرد: هدف ما از برگزاری این دوره‌ها تربیت استاد تخصصی جهت ایجاد شبکه نیروی انسانی متخصص و تراز نظام اسلامی در حوزه قرآن و عترت، مهجوریت‌زدایی از قرآن کریم و وارد کردن قرآن در فرهنگ و زندگی مردم است.
رئیس اداره قرآن و عترت حوزه‌های علمیه خواهران افزود: از دیگر اهداف برگزاری این دوره‌ها استانداردسازی بیان تفسیر در کشور، آشنایی با منابع موردنیاز در زمینه تفسیر، انضباط ذهنی مخاطبان و ارتقای سطح دانش و مهارت طلاب و استادان در عرصه تفسیر قرآن کریم است.
وی با بیان اینکه دوره‌های مهارت‌های بیان تفسیر استادان سطح دو تاکنون در چهارده استان کشور برگزار شده است، افزود: در فاز دوم طرح، این دوره‌ها در چهارده استان دیگر نیز برگزار می‌شوند، تاکنون حدود نیمی از کارگاه‌های این دوره‌ها نیز برگزار شده و تا پایان اسفندماه نیز مرحله تکمیلی دوره‌های مهارت‌های بیان تفسیر پایان می‌یابد.
خانم بهجت‌پور اظهار کرد: حدود دو هزار نفر از استادان سطح دو حوزه‌های علمیه خواهران در دوره‌های مهارت‌های بیان تفسیر در سراسر کشور شرکت می‌کنند.
وی تشریح کرد: کارگاه‌ دوره مهارت‌های بیان تفسیر با محوریت کتاب مهارت‌های بیان تفسیر قرآن نوشته «حجت‌الاسلام‌ والمسلمین بهجت‌پور» برگزار می‌شود، این کارگاه‌های آموزشی طی دو دوره سه روزه، معادل چهار واحد آموزشی و همراه با ارائه مباحث نظری توسط استادان و ارائه کار پژوهشی در طول دوره توسط شرکت‌کنندگان برگزار می‌شود. شرکت‌کنندگان در هرروز هشت ساعت مفید در جلسات حضور می‌یابند.
رئیس اداره قرآن و عترت حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه دوره مهارت‌های بیان تفسیر متشکل از جلسات عمومی و کار گروهی است، ابراز کرد: اولویت برای شرکت در این کارگاه‌ها استادان تفسیر و علوم قرآن، طلاب سطح چهار با تخصص تفسیر و فارغ‌التحصیلان سطح سه تفسیر هستند که از سوی مراکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران استان‌ها به ما معرفی می‌شوند.
بهجت‌پور تصریح کرد: پس از اتمام این دوره به پذیرفته‌شدگان نهایی گواهی پایان دوره اعطا خواهد شد و این افراد پس از گذارندن مراحل تکمیلی به تناسب نیاز مدارس به‌عنوان اساتید تفسیر مشغول می‌شوند.
انتهای پیام