صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۹۰۳۴۷
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۵
رئیس سازمان حج و زیارت:

گروه جامعه ــ رئیس سازمان حج و زیارت که به عتبات عالیات سفر کرده است، در بازدید از آشپزخانه مرکزی نجف اشرف گفت: به دنبال تنوع‌بخشی به تغذیه و تدارکات و افزایش رضایت زائران عتبات عالیات هستیم.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی حج و زیارت؛ علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت، عصر جمعه، 26 بهمن‌ماه از آشپزخانه مرکزی «الغدیر» در نجف اشرف بازدید کرد.

رئیس سازمان حج و زیارت در این بازدید گفت: سازمان حج و زیارت بر تأمین غذای بهداشتی گرم و متنوع برای زائران عتبات عالیات تاکید و در این زمینه تلاش دارد با متمرکز کردن تغذیه و تدارکات همانند حج تمتع هزینه تمام شده در این بخش را کاهش دهد.

رشیدیان که با جمعی از مدیران ارشد حج و زیارت راهی این سفر شده است، روز گذشته در بازدید از صحن حضرت زهرا(س) واقع در حرم امام علی(ع)، ضمن تقدیر و تشکر از خیرین و ستاد بازسازی عتبات، از هنرهای ایرانی و اسلامی به‌کار رفته در ساخت این صحن و شبستان تجلیل کرد و آن را جلوه‌گاه هنر و معماری اسلامی- ایرانی نامید.

انتهای پیام