صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۹۲۲۴۰
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۲
فقهی زاده:

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با توجه به وجود یک هزار و ۲۰۰ موسسه فرهنگی و قرآنی به همراه ۸۰۰ شعبه در نقاط مختلف کشور فقط دو سوم از این موسسات فعال هستند.

عبدالهادی فقهی زاده، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت و گو با ایکنا از خراسان‌شمالی اظهار کرد‌: بر اساس رتبه بندی موسسات فرهنگی و قرآنی در سطح کشور به سه دسته فعال، نیمه فعال و غیرفعال یا کاغذی هستند.

وی با بیان اینکه یک پنجم موسسات کشور غیرفعال هستند، ادامه داد: در سطح کشور موسساتی قرآنی فعالی وجود دارند که دارای صدها شعبه هستند.
فقهی زاده افزود: طی یک سال گذشته یک موسسه قرآنی در فارس توانست ۲۶۰ حافظ کل قرآن از ایران و کشورهای همسایه تربیت کند که این موسسه به صورت ویژه فعال است.
وی با بیان اینکه بیشتر موسسات قرآنی از طریق کمک های مردمی اداره می شوند، عنوان کرد: بدون شک این موسسات برای پایداری در فعالیت ها و توسعه فرهنگ دینی نیازمند حمایت های دولتی نیز هستند.
فقهی زاده با تاکید بر لزوم ورود موسسات قرآنی به فضای مجازی، یادآور شد: این موسسات باید روش های جدیدی را برای آموزش و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه اتخاذ کنند.
انتهای پیام