صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۹۲۸۱۳
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۲

گروه حوزه‌های علمیه - پایگاه فرهنگی خبری و استودیو شهید صالح درمان و مرکز رسانه‌ای عصر ظهور مجتمع آموزش عالی فقه با حضور رئیس، مدیران، استادان و کارشناسان این مجتمع رونمایی شد.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین‌ تلخابی در مراسم آغاز به کار پایگاه فرهنگی- خبری و استودیو شهید صالح درمان و مرکز رسانه‌ای «عصر ظهور» مجتمع آموزش عالی فقه، با بیان این که ارائه بحث‌های آموزشی و محتوایی برای دفاع از دین و آموزه‌های الهی، مهم‌ترین هدف مراکز حوزوی و دینی مانند مجتمع آموزش عالی فقه است، ابراز کرد: هر گامی که برای تحقق این هدف، که به نام دفاع از حوزه یاد می شود، برداشته شود، بسیار ارزشمند خواهد بود.
وی بستر فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی را عنصری مهم در نشر معارف ناب الهی دانست و گفت: باید ظرفیت‌ها، امکانات و بسترهای جدیدی که در عصر ارتباطات به وجود آمده است، به طریقی برای پیمایش مسیر هدف متعالی و اصیل دینی تبدیل شود.
رئیس مجتمع آموزش عالی فقه بر اهمیت اطلاع‌رسانی اقدامات و دست‌آوردهای حوزوی اشاره کرد و افزود: متأسفانه، همواره، فقدان اطلاع‌رسانی دست‌آوردها سبب شده است اهمیت فعالیت مراکز و حوزه های دینی به خوبی برای دیگران روشن نشود.
وی با تأکید بر این که خدمات جامعه‌المصطفی در عرصه بین‌الملل و توفیقات روزافزون آن در حوزه‌های دانشی، از افتخارات انقلاب اسلامی به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: نبود اطلاع‌رسانی دقیق از خدمات و دست‌آوردهای فاخر مراکزی مانند جامعه‌المصطفی در سطح جامعه، هجمه‌های توهمی مختلفی درباره بودجه نهادهای دینی، به ویژه جامعه‌المصطفی، ایجاد کرده است.
تلخابی با تأکید بر این که طلاب و دانش‌پژوهان باید از فعالیت‌های فاخر همکاران در عرصه‌های مختلف فعالیتی اطلاع داشته باشند، اظهار کرد: ضمن ایجاد رقابت سالم بین همکاران و دوستان، بین طلاب و دانش‌پژوهان برای گستره دامنه و عمق فعالیت‌ها ایجاد انگیزه خواهد شد.
«حجت‌الاسلام سلاجقه» در ابتدای این مراسم، ضمن ارائه توضیحاتی درباره پایگاه فرهنگی و خبری مجتمع آموزش عالی فقه گفت: این سایت از سال 87 به اداره ارتباطات و بین‌الملل واگذار شد  که در قالب ساده و مختصری اطلاعات در حد و اندازه بارگذاری بود.
وی به بازبینی سایت در سال 1392 اشاره کرد و توضیح داد: در سال 1392 با تأسیس شورای سایت راهبری سایت به صورت هدفمند و تخصصی دنبال شد تا ضمن معرفی، فعالیت‌های مجتمع آموزش عالی فقه به سه زبان پی‌گیری شود.
مدیر روابط عمومی مجتمع آموزش عالی فقه با بیان این که این مجتمع در چند سال گذشته در جشنواره سایت‌های المصطفی، که به همت معاونت ارتباطات و بین‌الملل المصطفی برگزار می‌شود، عنوان سومی را بین سایت‌های جامعه‌المصطفی از آن خود کرده بود، تصریح کرد: پس از جلسات متعدد و رایزنی‌های صورت‌گرفته، مقرر شد قالب سایت ناظر به شرایط و نیازهای محتوایی تغییر کرد.
سلاجقه به ظرفیت سایت‌های اطلاع‌رسانی در مراکز علمی و دانشی اشاره نمود و ابراز داشت: با توجه به نبود نیروی خبری متمرکز، نیاز است بخش‌های مختلف مجتمع آموزش عالی فقه ما را در به‌روزرسانی و پویایی هر چه بیشتر این پایگاه یاری کنند.
«حجت‌الاسلام عطایی»، کارشناس روابط عمومی مجتمع آموزش عالی فقه نیز در بخشی از این مراسم توضیحاتی درباره نوع قالب، ظرفیت‌ها، دسترسی‌ها و امکانات سایت ارائه کرد.
بانک پایان‌نامه‌ها، کتب و نشریات، همایش‌ها و نشست‌ها، انجمن‌ها و تشکل‌ها، اندیشه راقی، تبلیغ ناب، پرسش و پاسخ و سبک زندگی، از مهم‌ترین بخش‌های این پایگاه فرهنگی و خبری به شمار می‌رود.
اخبار، اطلاعیه‌ها، آشنایی با مجتمع، نگارخانه، گروه‌های علمی، لینک‌های مرتبط و بخش اطلاعات اصلی سایت، از دیگر قسمت‌های این پایگاه فرهنگی و خبری است.
«حجت‌الاسلام کاظمی»، کارشناس مسئول اطلاع‌رسانی و خبرگزاری اداره‌کل روابط عمومی جامعه‌المصطفی، در بخش پایانی این مراسم، ضمن تقدیر از خوش‌سلیقگی دوستان در انتخاب نوع قالب سایت، بر به‌روز رسانی اطلاعات، اخبار و گزارش‌ها تأکید کرد و گفت: قالب جدید پایگاه فرهنگی و خبری مجتمع آموزش عالی فقه، از زیباترین و به‌روزترین سایت‌های اطلاع‌رسانی جامعة‌المصطفی است.
وی در ادامه به جهش‌های دانشی در حوزه اطلاع‌رسانی و ظهور و بروز بسترهای جدید در این حوزه اشاره نمود و ابراز کرد: عرصه اطلاع‌رسانی به سمتی پیش رفته است که با تولید و نشر گزارش و محتوای خبری، ضمن توجه به سرعت انتقال اطلاعات، گزارش‌ها و اخبار در کمترین زمان ممکن به زبان‌های مختلف بین‌المللی و محلی ترجمه و در سایت‌ها و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی بین‌الملل باگذاری می‌شود.
حجت‌الاسلام کاظمی، در پایان، به اهمیت وجود سایت اطلاع‌رسانی در مراکز و مجموعه‌های علمی اشاره نمود و گفت در عین استفاده از بستر سایت و پایگاه اطلاع‌رسانی، نباید از ظرفیت اطلاع‌رسانی شبکه‌های اجتماعی، به ویژه شبکه‌های بومی و ملی، غافل بود.
انتهای پیام