دلخوشی بسیاری از ما قصههایی است که در گذشته داشتیم و بهترین نوع از آن، قصههایی است که رنگ و بوی شادی در آن است و هر موقع به یادمان میآید، ناخوداگاه لبخندی گوشه لبهامان ایجاد میکند و اگر در جمعی این اتفاق افتد، چه بسا ما را مجبور به بازگو کردن آن کند. جنگ با تمام خاطرات ناخوشایند، از دست دادن دوستان، دوری از خانواده، مجروحیت و هزاران بدی دیگر، با نگاهی ظریف، خاطراتی شیرین از رزمندگانی دارند که روزگار را در کنار هم میگذراندند.
اکبر کاراته (اکبر رحیمی حاجیآبادی) یکی از شخصیتهای پرانرژی دوره دفاع مقدس است که داستانهای او و دیگر دوستانش مورد توجه محسن صالحی حاجیآبادی قرار گرفته و خاطراتی از این رزمندگان دوره دفاع مقدس را در مجموعههای گوناگون بازگو میکند. «اکبر کاراته و بچه ننهها» سومین جلد از مجموعه داستان طنز دفاع مقدس برای نوجوانان است که به همت مؤسسه فرهنگی مطاف عشق در جشنواره «کتاب همسفر» برای مخاطبان معرفی شده است.
«طریقه شیرجه زدن»، «که دیگه...!»، «اصلاً نمیترسم»، «حالا این دوغ خوردن داره!»، «همهاش تقصیر تو است»، «تا نیم ساعت دیگر آنجا باشید!»، «که ریا نشه!»، «من امینِ امینم»، «چوپان و مُرده»، «بچهها کوله من را ندیدید؟»، «کی گازوئیل میزنه؟»، «پس امام جماعت کجاست؟»، «چه خوابی بریم امشب!»، «من امشب این خاکریز را میزنم»، «دل مرا میسوزانی» و «پشت سر صدام» عناوین قصههای این کتاب است.
«اکبرکاراته و فسقلیهای شکمو»، «اکبرکاراته و خرش»، «اکبرکاراته و آقایون کچل» و «اکبر کاراته به تهران میرود» از دیگر کتابهای منتشر شده به همت مؤسسه فرهنگی مطاف عشق است.
یادآور میشود جشنواره «کتاب همسفر» به همت شبکه ملی وارثون (شبکه فعالان جهاد و شهادت) با معرفی کتابهای «اکبر کاراته و بچه ننهها»، «تو شهید نمیشوی»، «چُغُک»، «خط تماس»، «سربلند»، «شانزده سال بعد»، «شهربانو» و «من مادر مصطفی» همراه با جوایز ویژه تا پایان فروردین ماه ۱۳۹۸ برگزار میشود.
انتهای پیام