به گزارش ایکنا؛ حمید قبادی، دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس در مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره مد و لباس فجر طی سخنانی با اشاره به پشت سر گذاشتن 10ماه پر فراز و نشیب برای برگزاری این جشنواره، گفت: براساس بازخوردهایی که تاکنون دریافت کردیم، رضایت از این جشنواره زیاد بوده است.
وی خطاب به دستاندرکاران حوزه مد و لباس گفت: خوشحالیم که شما را داریم؛ شما صرف نظر از نتایج و رتبهها در حال اثرگذاری هستید و ثابت کردید که در سختترین شرایط هم میتوان اثرگذار بود.
قبادی از اینکه بیش از این نتوانسته آثار را به همه مردم ایران و دنیا معرفی کند، اظهار تأسف کرد و گفت: امیدوارم به سمتی برویم که بتوانیم آثار شما را جهانی کنیم.
وی ضمن اظهار خرسندی از اینکه تلاشها در حوزه مد و لباس به مرحلهای رسیده که به سمت عدم وابستگی میرود، خطاب به طراحان و تولید کنندگان گفت: شما افرادی هستید که این عدم وابستگی را ایجاد میکنید.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس فجر با اشاره به استقبال مردم از جشنواره، گفت: موضوع مد و لباس وارد خانوادهها شده و براساس گزارش مرکز آمار، علاقه ایرانیان به استفاده از مد و لباس ایرانی ـ اسلامی افزایش یافته است. همچنین به آموزش و ارتفای سطح دانش نیز توجه میشود.
وی درخواست کرد که به آموزش حرفهای توجه بیشتری شود و گفت: یکی از سیاستهای سال 98 حرکت به سمت تخصصیتر شدن است. امسال برای اولین بار بحث نقد و گفتوگو رخ داد و از این پس باید خودتان از کارهایتان دفاع کنید و آستانه تحمل و نقدپذیری خود را افزایش دهید.
وی با تأکید بر اینکه باید ایران را از طریق مد و لباس به جهان معرفی کنیم، گفت: نهادهای دولتی باید بستر فعالیت طراحان را فراهم کنند و طراحان نیز در چارچوب قانون به فعالیت بپردازند.
قبادی در پایان حضور 20 کشور در بخش بینالملل جشنواره را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: امیدوارم روزی تولید داخلی 40 میلیون مانتوی اجتماع را جشن بگیریم.
در ادامه سیدمجتبی حسینی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، طی سخنانی رسالت اصلی این مجموعه را ارتقای طراحی و تمرکز بر رویکرد هنری مد و لباس دانست و گفت: در هر چهار جشنواره فجر نشستهای علمی و هنری در کنار نمایشگاهها برپا شده و به جشن چهل سالگی انقلاب توجه خاصی شده و تم ویژهای نیز برای جشنواره انتخاب شده است.
وی با اشاره به بخش بینالمللی جشنواره فجر، که در چابهار برگزار شد، گفت: در خصوص رشد کیفی جشنواره اتفاق نظر وجود دارد و برگزاری بخش بینالمللی جشنواره در چابهار لباس ایرانی را به مرتبه شعر و شعور رسانده است. امروز کمترین وظیفه ما این است که با همراهی طراحان و استفاده از ظرفیت ناب تاریخی ایران، آثار نابی را بیافرینیم، برندسازی کنیم و به رتبه برتر جهان اسلام برسیم.
تجلیل از پیشکسوتان حوزه مد و لباس از جمله محمدتقی دانایی هوشیار، مدیرعامل کارخانه حجاب شهرکرد و معرفی برگزیدگان بخشهای مختلف جشنواره پایانبخش این مراسم بود.
به گزارش ایکنا، پس از هفت دوره برگزاری جشنواره مد و لباس فجر، این اولین دوره است که تمام صندلیهای تالار وحدت، محل برگزاری مراسم اختتامیه، پر بود و بسیاری دیگر از طراحان و حاضران در مراسم ایستاده بودند. همچنین رقابت نفرات برتر بسیار جدیتر از دورههای قبل بود، به نحوی که کاندیداهای هر بخش شانس برنده شدن و دریافت طاووس طلایی را برای خود قائل بودند.
انتهای پیام