صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۹۳۵۲۸
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۳
حجت‌الاسلام عماد بیان کرد:

گروه دانشگاه ــ رئیس کتابخانه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری با جهاد دانشگاهی بیان کرد: مهمترین مشکل در کشور، تکثر دستگاه‌ها و نداشتن نقشه‌ای جامع با تقسیم کار ملی است. تمامی گروه‌های پژوهشی باید با همکاری و بهره‌گیری از مخازن کتابخانه‌ها در جهت حل مشکلات گام بردارند.

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ در مراسم امضای تفاهم‌نامه مشترک همکاری مابین جهاد دانشگاهی و کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی که به منظور ایجاد بانک اطلاعاتی و نمایه‌سازی مستندات علمی بین دو نهاد امروز سه‌شنبه، هفتم اسفندماه، در ساختمان کتابخانه مجلس با حضور روسای دو نهاد برگزار شد، سید حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی، با بیان اینکه جهاد دانشگاهی تمرکز بر تقویت هویت ایرانی اسلامی دارد، بیان کرد: مرکز فرهنگی دانشجویی امام(ره)، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی در جهاد دانشگاهی با همین منظور تشکیل شد. ما همچنین پژوهشکده و دانشکده گردشگری برای تمرکز بر این مسئله داریم.
وی گفت: جهاد دانشگاهی از همان ابتدای تأسیس این نهاد بر فعالیت در عرصه علم و فرهنگ تأکید داشته و در این مسیر گام برداشته است.
در ادامه مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری این دو نهاد، حجت‌الاسلام عماد، رئیس کتابخانه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی با ابراز امیدواری از افزایش همکاری‌های علمی و پژوهشی میان دو نهاد، اظهار کرد: امروز جهاد دانشگاهی پیشرفته‌تر از دیروز است و امیدواریم پیوند بیشتری میان این نهاد با کتابخانه مجلس صورت بگیرد.
وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی و به‌ویژه مرکز اطلاعات علمی (SID) این ظرفیت را دارد که با توجه به اولویت‌های ما در حیطه مطالعات پارلمان، پژوهش‌ها، تحقیقات و پایان‌نامه‌ها را در این زمینه انجام دهد و ما نیز می‌توانیم منابع مورد نیاز پژوهشگران پارلمان پژوهی را در اختیار محققان قرار دهیم.
عماد یادآور شد: در این مرکز پنج گروه پژوهشی شامل مطالعات اسنادی، مطالعات ایران شناسی، مطالعات اسلام شناسی، تحقیق و تصحیح نسخ خطی و مطالعات پارلمانی وجود دارد که البته گروه‌های متناظر و در خور توجهی هم در جهاد وجود دارد که می‌توان این گروه‌ها را با یکدیگر برای اهداف مشترکی مرتبط کرد.
وی افزود: امروز مهمترین مشکل ما در کشور، تکثر دستگاه‌ها و نداشتن نقشه جامع با تقسیم کار ملی است. اگر گروه‌های پژوهشی همکاری کنند و از مخازن کتابخانه‌ها بهره بگیرند می‌توان به این امر مهم دست یافت و مشکلات حل شود.
رئیس کتابخانه و مرکز اسناد جهاد دانشگاهی با اشاره به فعالیت‌های این مرکز گفت: در بحث تاریخ علم و روند آن کار‌هایی در حوزه تبارشناسی باید انجام شود که البته این موضوع را پیگیری کرده‌ایم. در مجموع ۱۰ گروه پژوهشی در کشور فعال هستند و در این زمینه کار می‌کنند، ما به تنهایی نمی‌توانیم. جهاد دانشگاهی که ارتباط سازمان یافته‌تری با وزارت علوم دارد می‌تواند در این مسئله ورود کند.

انتهای پیام