وی افزود: همین طور سلامت، هنر و زیبایی، تشریفات و تجملات جزئی از زندگی جامعه شده است یعنی رفاه بیشتر مردم مثبت است، الان ما در شرایطی هستیم که عرض زندگیها وسیع شده و ما به عنوان کسانی که دنبال کار فرهنگی و سعادت معنوی و افزایش خردورزی هستیم در این شرایط کار فرهنگی سختتری داریم.
وی بیان کرد: خانواده امروز کشش این بارهای دشوار را ندارد و زیر آن کمر خم کرده، لذا با نگاه محملی از یکسو و منطقیکردن و معیارمند کردن این عرصهها میتوانیم بهترین راه برای مدیریت و جریانسازی فضای مجازی داشته باشیم.
وی با اشاره به پنجرهای که فضای مجازی برای ما باز کرده است گفت: افزایش دسترسی، ترکیب چند محصول و خدمت، افزایش سرعت و کیفیت، امکان و قدرت جمعسپاری، ابزارهای تخصصی، امکان شخصیسازی از قابلیتهای فضای مجازی است.
وی ادامه داد: ارتباطگیری انقلاب با دنیا و جوانان اروپا و دیگر قارهها و معرفی تولیدات قم به دنیا فقط از طریق فضای مجازی ممکن است و امکان ندارد که ما بخواهیم با دنیا حرف بزنیم و به فضای مجازی بی اعتنا باشیم.
سپس حجتالاسلام والمسلمین تقدیری مدیرعامل سازمان مدارس صدرا با بیان این که در گام دوم انقلاب اسلامی، جوانان باید حضور پر شورتری داشته باشند گفت: شروع فعالیت مجازی در تبلیغ بینالملل شروع شده و در ارتباطی که با جوانان و نوجوانان کشور اتریش داشتیم دو حلقه ارتباطی ایجاد کردیم که یکی مستمر و هر روزه و یکی هم حلقه عمومی بود.
وی با بیان این که برای طلاب دورههای شناسایی فضای مجازی را برگزار کردیم تا در فضای مجازی غرق نشوند و سواد فضای مجازی داشته باشند گفت: باید در فضای مجازی شخصیتسازی کرد و شخصیتسازی هم لوازمی دارد که یکی از آنها تمرکز بر یک محور و دوری از پراکندهگویی و تخصصی بودن است.
وی تاکید کرد: مدارس معارف اسلامی صدرا 155 مدرسه با 11 هزار دانشآموز و سه هزار مدرس در سراسر کشور است و ظرفیت خوبی در این مسیر هستند.
همچنین اباذر جعفری مدیرکل اطلاعرسانی و تبلیغ نوین معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات با ارائه گزارشی از فعالیتهای اداره کل اطلاعرسانی و تبلیغ نوین گفت: بیش از سه هزار و 200 مبلغ رسانهای در سه حوزه فضای مجازی، تبلیغ رسانهای و تبلیغ مکتوب فعالیت دارند.
مدیر اداره کل تبلیغ و نوین معاونت فرهنگی دفتر تبلیغات ادامه داد: 160 هزار پست از سوی گروههای تبلیغی نوین همانند عکس نوشته، متن کوتاه و کلیپ تصویری در فضای مجازی تولید شده است.
وی ادامه داد: تولید 300 فیلم رسانهای نیز از سوی مبلغان تولید شده که 39 اثر در جشنوارههای ملی منتخب شدهاند؛ تولید 300 داستان کوتاه در حوزه مکتوب همچنین تولید 20 نرمافزار برای گوشیهای هوشمند از تولیدات مبلغان نوین بوده است.
وی با بیان اینکه جشنواره جنات در دو بخش تولید و بازنشر آثار، برگزار شده است تصریح کرد: 1300 اثر در چهار اثر متنی صوتی، تصویری و نرمافزار به دبیرخانه رسیده است.
جعفری بیان کرد: آثار منتخب برای استفاده عموم کاربران و علاقهمندان فضای مجازی در سایت «مرسلون» بارگذاری شده و در دسترس همه قرار دارد.
همچنین سعید روستاآزاد، معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه نیز در سخنانی گفت: قبل از این جشنواره پنج نشست تخصصی با موضوع تبیین دستاوردهای نظامی، اقتصادی، فرهنگی و تبیین وجوه تشابه انقلاب اسلامی و انقلاب نبوی برگزار شد و در کنار آن ها چند نشست کارگاهی برگزار شد.
وی با بیان اینکه بیش از 1300 اثر به دبیرخانه جشنواره رسید و در بیش از 800 محیط باز نشر شده است تصریح کرد: از منتخبان این جشنواره و کسانی که در سوگواره عاشورایی تولیداتی داشتند و آثاری در نقد وهابیت در سایت و وبلاگ و کتابخوانی داشتهاند، تقدیر شد.
انتهای پیام