صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۹۴۸۷۸
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۶
با همکاری جامعةالمصطفی؛

گروه حوزه های علمیه - مدیر مدرسه اسلامی هنر گفت: هدف مدرسه اسلامی هنر در همایش قرآن کریم و هنر، تقویت ارتباط و گره‌های نظری دین و هنر است.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام علیرضا قائمی‌نیا امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری دومین همایش ملی «قرآن کریم و هنر» اظهار کرد: تاکنون، 28 مقاله دریافت شده است که از این تعداد، شش مقاله مورد قبول واقع شده، در همایش مورد بررسی قرار می‌گیرد.
وی ادامه داد: هفده مقاله نیز سفارش داده شده بود که در همایش عرضه و مورد بررسی و تحلیل قرار می‌گیرد.
قائمی‌نیا ابراز کرد: بیش از دو سال برای برگزاری همایش زمان صرف شده است و امروز غربی‌ها فهمیده‌اند که برای تعامل با شرق، نیازمند رجوع به دین هستند.
وی خاطرنشان کرد: هنر، حالت بینارشته‌ای دارد و نیاز است همفکری در این زمینه به وجود بیاید.
قائمی‌نیا گفت: ارتباط مدرسه اسلامی با هنرمندان بسیار خوب و سازنده بوده است و انتظار می‌رود این روند در ماه‌های آینده نیز ادامه خواهد داشت.
وی تأکید کرد: وظیفه ما تولید علم است و در این زمینه با همه نهادهای علمی و حوزوی همکاری خواهیم داشت.
همچنین «حجت‌الاسلام نواب»، مدیر مدرسه اسلامی هنر  نیز در ادامه، به تحول دیدگاه مستشرقان و پژوهشگران غربی درباره مطالعات اسلامی اشاره کرد و گفت: از نگاه تنگ‌نظرانه و براساس ذهنیت‌های غربی در سالیان پیشین، به نگاهی واقع‌گرایانه‌تر و مراجعه به متون و پژوهشگران اصیل‌تر تغییر پیدا کرده است.
وی، در ادامه، هدف مدرسه اسلامی هنر را در همایش قرآن کریم و هنر، تقویت ارتباط و گره‌های نظری دین و هنر معرفی کرد که این بار با تکیه بر مهم‌ترین منبع اسلامی (قرآن کریم) صورت می‌گیرد.
مدیر مدرسه اسلامی هنر، در پایان، از مرکز توسعه پژوهش‌های قرآنی وزارت علوم به عنوان پشتیبان همایش و مراکز علمی مانند جامعة‌المصطفی، پایگاه استنادی ISC، دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه ادیان، دانشگاه باقرالعلوم و... به عنوان همکاران علمی همایش تشکر و قدردانی کرد.
انتهای پیام