به گزارش ایکنا به نقل از المصطفی حجتالاسلام هدایت در این نشست تربیتی «بررسی آثار استاد مطهری»، با بیان این که محور تبلیغ دین در عصر کنونی، قیام امام حسین(ع) است، اظهار کرد: آموختن تبلیغ دین باید با توجه به قیام امام حسین(ع) صورت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: رفتن امام حسین(ع) به سمت کربلا، تبلیغ دین خداست. این امام بزرگوار به عنوان نخستین گام در تبلیغ به دعوت خدا، به خانه دل انسانها پرداختند که نمونه بارز آن دعای عرفه بود.
استاد حوزه عنوان کرد: گام بعدی قیام امام حسین(ع)، بیان حقیقت و جلب توجه به وسیله حرکت به سمت کربلاست و در مرحله آخر، امام حسین(ع)، پیام خود را با خونشان ثابت کردند.
وی با اشاره به اهمیت آشنایی با سیره مقدس رسول اکرم(ص) در زمینه آموزش شیوه دعوت به حق و نحوه تبلیغ و رساندن حق به مردم گفت: مسئله ارشاد و هدایت مردم، در حقیقت، حرکت دادن به سوی خداست.
هدایت، خشیت الهی را یکی از شرایط افرادی دانست که به تبیین مبانی دینی اهتمام دارند و افزود: خشیت، یکی از شرایط مهم این دستده است و خداوند در قرآن میفرماید: الَّذینَ یبَلِّغونَ رِسالاتِ اللَّهِ وَ یخْشَوْنَهُ وَ لایخْشَوْنَ احَداً الَّا اللَّهَ.
وی عنوان کرد: جرات و استقامت، تذکر، ایمان قلبی و اطمینان و شرح صدر، از دیگر ویژگیهای انبیاست که فعالان عرصه دین باید به آن توجه داشته باشند و به تمرین بپردازند.
انتهای پیام