صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۹۵۰۷۶
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۱

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ کاروان قرآنی نیروی زمینی ارتش اعزامی به مناطق مرزی شرق کشور، بیش از 20 محفل انس با قرآن را برگزار می‌کند.

محمدرضا کشتگر، مسئول دارالقرآن الکریم نیروی زمینی ارتش، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، ضمن بیان این مطلب گفت: این کاروان برنامه‌ خود را از شنبه، 11 اسفندماه با هدف برپایی بیش از 20 محفل قرآنی در مناطق مرزی شرق کشور آغاز کرد.
وی ادامه داد: نخستین محفل این کاروان در قرارگاه شمال شرق مشهد و سپس در منازل سازمانی تیپ 38 تربت‌جام برگزار شد. همچنین یکشنبه، 12 اسفندماه، نیز محفلی در تیپ 38 تربت جام تشکیل شد.
کشتگر افزود: محافلی نیز در سمیع‌آباد از یگان‌های منطقه مرزی و در یگان تکاور نیروی انتظامی در نقطه صفر مرزی برپا و عصر همان روز نیز محافلی در یگان قرارگاه عملیاتی تیپ 277 و در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) تایباد برگزار شد.
وی با اشاره به محافل 13 اسفندماه این کاروان، اظهار کرد: محفل انس با قرآن نیز صبح روزگذشته در گردان 153 تیپ 277 و محفلی نیز همراه با تلاوت اذانگاهی و قرائت اذان طی ظهر همین روز برپا شد.
مسئول دارالقرآن الکریم نیروی زمینی ارتش اظهار کرد: این کاروان اعزامی تا سال گذشته به اجرای برنامه در مناطق عملیاتی غرب و جنوب غرب کشور می‌پرداخت و امسال با توجه به حضور نیروهای ارتش در مرز شرقی کشور، برنامه خود را به اجرای محافل قرآنی در این مناطق قرار داد.
کشتگر اضافه کرد: کاروان قرآنی نیروی زمینی ارتش، متشکل از حافظان و قاریان ممتاز ارتش چون سروان ابوالفضل قدیانی، قاری ممتاز نزاجا، سرهنگ دوم مهدی سعادت، قاری، ستوان دوم حسین اسلامی، حافظ کل قرآن، حسین ناصحی‌فرد، قاری قرآن است.
وی با اشاره به اینکه کاروان فوق تا جمعه این هفته 17 اسفندماه به اجرای برنامه می‌پردازد، بیان کرد: رویکرد محافل قرآنی طرح تدبر است که بر این اساس ضمن بیان ترجمه و تفاسیر آیات تلاوت شده، مسابقات حضوری برگزار و به افرادی که پاسخ صحیح داده‌اند هدایایی اعطا می‌شود.
کشتگر اضافه کرد: اجرای این کاروان با تلاوت اذانگاهی نماز جمعه این هفته در مصلای شهر بیرجند به پایان می‌رسد.

انتهای پیام