صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۹۵۵۴۰
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۱
به بهانه دومین سالگرد ارتحال آیت‌الله سیدمهدی ابن الرضا برگزار شد؛

کانون خبرنگاران نبأ ــ همایش حوزوی تجلیل از مقام عالم ربانی آیت‌الله سید‌مهدی ابن الرضا(ره) با حضور علما، اساتید و فرهیختگان خوانسار در حوزه علمیه حضرت ولی عصر(عج) این شهرستان برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ در این همایش حوزوی که به همت شاگردان و ارادتمندان این عالم ربانی برگزار شد، برخی از اساتید و شخصیت‌های حوزوی که سال‌ها شاگرد آیت‌الله ابن الرضا(ره) بودند؛ پیراموان ابعاد شخصیتی این عالم ربانی سخن گفتند.
تبیین ویژگی‌های اخلاقی، مدیریتی، اعتقادی، آثار پژوهشی، تبلیغ معارف اسلامی و تعظیم شعائر از جمله موضوعاتی بود که توسط دانش‌آموختگان آن حوزه مطرح شد.
در این همایش حجج‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسین رضوی، محمدجواد صابریان، جواد عصاری، سجاد میرزایی، حمیدرضا داودوندی و محمد‌مهدی کظیمی به ایراد سخن پرداختند.
حجت‌الاسلام‌ میرزایی، کارشناس دینی در این همایش، توکل، ایمان، خداباوری، معاد باوری و ولایت‌مداری را از خصوصیات بارز اخلاقی این عالم ربانی برشمردند.
همچنین حجت‌الاسلام‌ جواد عصاری، روحانی مبلغ طی سخنانی گفت: ایشان الگو و مصداق واقعی اخلاق، ادب و تواضع، توکل بودند که توانستند در طول عمر با برکت خود شاگردانی زیادی را تربیت و وارد جامعه کنند.
حجت‌الاسلام‌ سیدحسین رضوی، کارشناس حوزوی نیز با اشاره به نگاه مدیریتی و نوآوری در شیوه‌های آموزشی آیت‌الله ابن الرضا(ره) بیان کرد: برخورداری از نگاهی جامع‌نگر، استقلال، صلابت و قاطعیت همراه با نوآوری و ابتکار از دیگر ویژگی‌های ایشان بود که توانست نسلی متعهد و معتقد به ولایت را به جامعه تقدیم کند.
در ادامه حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین محمدمهدی کظیمی در خصوص آثار و برکات علمی و پژوهشی آیت‌الله ابن الرضا(ره) اشاره کرد و گفت: یکی از آثار ماندگار مرحوم آیت‌الله ابن الرضا(ره) کتاب ضیاءالابصار است که شرح حال عالمان و دانشمندان خطه ی عالم پرور خوانسار است و یقینا آثار علمی و تحقیقی ایشان تا سالیان سال چراغ هدایت و علم‌آموزی طلاب و روحانیون حوزه‌های علمیه خواهد بود.
در ادامه این همایش حوزوی حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین محمدجواد صابریان به بعد تبلیغی و ترویجی آیت‌الله ابن الرضا(ره) اشاره کرد و افزود: ایشان در خصوص تبلیغ و ترویج معارف اسلامی و آموزه‌های دینی از هیچ تلاشی فروگذار نکردند و از هر ظرفیتی برای رساندن پیام اسلام و مذهب جعفری بهره بردند.
وی ادامه داد: برگزاری جلسات تبلیغی و محافل علمی در حسینیه‌ها، مساجد، تکایا و مبارزه با جریان‌های انحرافی و فرق ضاله از جمله دیگر فعالیت‌های این عالم ربانی در دوران حیات با برکت‌شان بوده است. همچنین تذکر در خفا و آشکار در خصوص انحرافات تبلیغی و ارائه راهکارهای مورد نیاز مبلغان و تشویق آنان از جمله دیگر خصوصیات این عالم ربانی بود.
حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین حمیدرضا داودوندی نیز ضمن بیان جنبه‌های معرفتی و تعظیم شعائر اسلامی آیت‌الله ابن الرضا(ره) اظهار کرد: یکی از جملاتی که ایشان همیشه برای طلاب و مبلغان مطرح می‌کرد این بود که برای تبلیغ دین و ترویج آموزه‌های دینی نباید از هیچ چیزی جز پروردگار متعال ترس و واهمه‌ای داشت.
بر اساس این گزارش، در پایان همایش آیت‌الله سیدمحمد ابن الرضا، مدیر حوزه علمیه حضرت ولی عصر(عج) ضمن تشکر از همه میهمانان به‌ویژه علمای شهر و مدیران به تبیین گوشه‌ای از حیات پربرکت آیت‌الله ابن الرضا(ره) پرداخت.
یادآور می‌شود، به‌منظور معرفی آثار مکتوب سیدمهدی ابن الرضا و نسخه جدید کتاب شریف ضیاء الابصار به همراه آثار والد ارجمندشان، آیت‌الله سیدمحمدعلی ابن الرضا(ره) نمایشگاه کتابی در حاشیه این همایش برپا شد.
اکبر پوستچیان
انتهای پیام