صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۹۵۷۴۲
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۳

گروه سلامت ــ‌ معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از آغاز اجرای طرح سلامت نوروزی از بیستم اسفندماه با تمرکز نظارت بر رستوران‌های بین راهی، اماکن اقامتی، تفرجگاه ها و پایانه های مسافربری خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از وبدا، محسن فرهادی معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از آغاز اجرای طرح سلامت نوروزی از ۲۰ اسفند ماه خبر داد و اظهار کرد: با توجه به افزایش سفر‌ها در ایام نوروز، برنامه‌ریزی به اینگونه است که با کمک ۳ دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی در ۲۰ اسفندماه تمرین و مانوری نمادین در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت این طرح آغاز می‌شود.
وی ادامه داد: با توجه به پیش بینی‌های انجام شده در افزایش مسافرت‌های زمینی و افزایش مسافران، تمرکز بیشتر بر مسیر راه، تفرجگاه‌ها، هتل‌ها، متل‌ها، استخرها، مراکز سیاحتی و زیارتی، پارک‌ها و فضا‌های طبیعی خواهد بود و در این ایام بازرسی‌ها هدفمند‌تر می‌شوند.
فرهادی بیان کرد: هزار تیم بازرسی در ایام تعطیل و ۳ هزار تیم بازرسی در ایام عادی از ۸ صبح تا ۸ شب فعالیت حضوری داشته و ۴۵۰ تیم آماده خدمت رسانی از ساعت ۸ شب تا ۸ صبح هستند.
 
تمرکز ما در بهداشت فردی و بهداشت غذایی در رستوران‌ها
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت بیان کرد: محور اصلی تمرکز ما در بهداشت فردی و بهداشت غذایی در رستوران‌ها خواهد بود. هدف بعدی ما نظارت بر ابزار و ظروف، سازه و مشکلات آب، فاضلات، پسماند تولید و سازه‌ای که خدمات انجام می‌دهد، است.
وی افزود: در هتل‌ها تمرکز اولیه بر مکان مورد استفاده است و رعایت بهداشت فردی از موارد اصلی این نظارت‌ها محسوب می‌شود.
فرهادی درباره برخورد با تخلفات احتمالی گفت: اگر رستوران‌های بین راهی و هتل‌ها و مراکز سیاحتی و زیارتی خدمات غیر حرفه‌ای ارائه دهند و به واسطه شلوغی و جمعیت زیاد مسائل بهداشتی را رعایت نکنند، با همکاری سازمان تعزیرات، قوه قضائیه و نیروی انتظامی برخورد قهری انجام می‌شود.
وی ادامه داد: مجلس در سال ۷۹ و ۸۰ با تائید شورای نگهبان ماده ۱۳ مواد آشامیدنی و خوردنی را اصلاح کرد که به واسطه آن می‌توان واحد مربوطه را در صورت تخلف تعطیل کرد.
فرهادی گفت: هموطنان می‌توانند در ایام تعطیل و غیر تعطیل با استفاده از سامانه ۱۹۰ تخلفات را گزارش دهند تا در اسرع وقت به این تخلفات رسیدگی شود.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت یادآور شد: داشتن کارت بهداشت، پروانه بهره‌‎برداری و رعایت بهداشت فردی در اولویت است که پروانه بهره برداری باید در معرض دید عموم باشد و نظارت بیشتر نیز در مورد مکان‌های بین راهی انجام می‌شود.
انتهای پیام