صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۹۶۴۹۴
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۰
رحیمی:

گروه فرهنگی - عضو هیئت داوران سومین جشنواره ملی تئاتر شرهانی با بیان اینکه استقبال اقشار مختلف مردم از جشنواره شرهانی یک مزیت بزرگ بود، گفت: باید دانست آنچه که باید بر روی صحنه تئاتر و در اتاق تاریکی که برای مخاطب فراهم می‌شود، بیفتد، یقینا در خیابان قالب و ساختار درستی نمی‌گیرد، بنابراین بعضا شاهد از بین رفتن زحمات گروه‌ها هستیم.

به گزارش ایکنا از ایلام به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، محمودرضا رحیمی، عضو هیئت داوران سومین جشنواره ملی تئاتر شرهانی در حاشیه داوری آثار راه یافته به جشنواره ملی تئاتر شرهانی، با تمجید از برگزار کنندگان این جشنواره و با اشاره به محتوای آثار این دوره اظهار کرد: نمایش‌های خیابانی در سراسر کشور و در مدت اخیر، با ساختار و قواعد هم شکلی اجرا می‌شوند، اما نباید از اشتباهاتی که بعضا فراگیر شده و همچنین اصرار کارگردان‌ها در تکرار این اشتباهات به سادگی گذشت.
وی ادامه داد: به طور مثال بعضی از گروه ها بدون در نظر گرفتن استانداردهای نمایش خیابانی، آثار صحنه‌ای خود را به خیابان می‌برند و متاسفانه اغلب آنها قواعد و ساختارهای نمایش خیابانی را نادیده می گیرند.
عضو هیئت داوران سومین جشنواره ملی تئاتر شرهانی تاکید کرد: بر اساس آثاری که در این سال‌ها در حوزه نمایش خیابانی دیده‌ام، فکر می‌کنم که به جای اینکه به استانداردها نزدیک شویم، در حال فاصله گرفتن از آنها و در مجموع استانداردسازی تئاتر خیابانی هستیم.
وی با بیان اینکه کارگردان‌های تئاتر خیابانی باید تفاوت‌های نمایش صحنه‌ای و خیابانی را بیش از پیش تفکیک کنند، اظهار کرد: باید دانست آنچه که باید بر روی صحنه تئاتر و در اتاق تاریکی که برای مخاطب فراهم می شود، بیفتد، یقینا در خیابان قالب و ساختار درستی نمی گیرد، بنابراین بعضا شاهد از بین رفتن زحمات گروه ها هستیم.
رحیمی با اشاره به استقبال فراگیر و عام مخاطبان از جشنواره تئاتر شرهانی تبیین کرد: نمایش‌های حاضر در جشنواره الگوهای خوبی برای اجرا در شهرها و روستاها هستند، از داوری این دوره از جشنواره احساس خوبی دارم، به این خاطر که اقشار مختلف مردم برای دیدن نمایش‌ها می‌آیند و این مسئله برای جشنواره شرهانی یک مزیت بزرگ به حساب می‌آید.
انتهای پیام