صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۹۷۳۶۴
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۰

کانون خبرنگاران نبأ _ دبیر اجرایی گفتمان‌های دینی اداره تبليغات اسلامی رباط کريم، گفت: 3300 دانش‌آموز از گفتمان‌های برگزار شده در سال 97 بهره بردند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ منوچهر جليلی، دبیر اجرایی گفتمان‌های دینی اداره تبليغات اسلامی رباط کريم، گفت: از سوی تبلیغات اسلامی و با همکاری اداره آموزش و پرورش، 120 گفتمان دینی طی سال 97 در مدارس دخترانه و پسرانه این شهرستان برگزار شد.
این مسئول، با اشاره به بهره‌مندی 3300 دانش‌آموز از گفتمان‌های برگزار شده، افزود: گفتمان‌های دینی با حضور اساتید حوزه و دانشگاه در موضوعات مختلف فرهنگی، مذهبی و دینی از جمله فضای مجازی، دین و زندگی، سبک زندگی اسلامی، آسیب‌های اجتماعی، مهدویت و انتظار، حمایت از کالای ایرانی، حقوق شهروندی، آثار نماز، تحکیم خانواده، چهل سالگی انقلاب، عفاف و حجاب، مهارت‌های زندگی، ولایت فقیه و امر به معروف و نهی از منکر برگزار شده است.
وی، ادامه داد: ایجاد فضای مناسب جهت پاسخ به سؤالات و شبهات جوانان و نوجوانان، تعامل و همکاری بین ادارات آموزش و پرورش و تبلیغات اسلامی در کاهش آسیب‌های اجتماعی و دستیابی به نیازها و اولویت‌های جوانان و نوجوانان برای برنامه‌ریزی از اهداف برگزاری این گفتمان‌ها بود.
جلیلی، بیان کرد: به منظور ایجاد بستر مناسب در تحقق اهداف پیش‌بینی شده و جذب حداکثری گروه‌های هدف، گفتمان دینی برای دانش‌آموزان مقاطع تحصیلی دوره اول، دوم و خانواده‌ها برگزار شد که با استقبال خوبی همراه بود.
در پایان دبیر اجرایی گفتمان‌های دینی اداره تبليغات اسلامی رباط کريم، از همکاری روحانیون مستقر، مدیران و معاونین مدارس، ادارات آموزش و پرورش، بهزیستی، بخشداری و مدیران و مربیان مؤسسات و خانه‌های قرآنی در برگزاری گفتمان‌های دینی تشکر و قدردانی کرد.

منوچهر جلیلی

انتهای پیام