صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۹۹۰۴۹
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۲

گروه فرهنگی ــ مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان از اجرای طرح میقات‌الرضا(ع) ویژه میزبانی زائران رضوی در نوروز در پنج استان کشور از جمله سمنان و در سطح بقاع و اماکن متبرکه بین راهی در مسیرهای منتهی به مشهد خبر داد و گفت: این طرح در حال اجراست و می‌تواند برای چهار هزار و ۵۰۰ نفر شغل ایجاد کند.

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام عبدالله واحدی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان امروز، 28 اسفند در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: طرح میقات‌الرضا(ع) ویژه میزبانی زائران رضوی در نوروز در پنج استان کشور از جمله سمنان و در سطح بقاع و اماکن متبرکه بین راهی در مسیرهای منتهی به مشهد مقدس در حال اجراست که برای چهار هزار و ۵۰۰ نفر شغل ایجاد می‌کند.

وی با.بیان اینکه در ایام تعطیلات نوروز شش هزار مسافران نوروزی در زائرسراهای بین راهی اماکن مذهبی استان اسکان داده می‌شوند، متذکر شد: در طول نوروز شاهد اسکان ۸۰ تا ۱۲۰ هزار مسافر نوروزی در اماکن مذهبی استان هستیم.

مدیرکل اوقاف سمنان اقتصاد مقاومتی را یکی از مصادیق احیای موقوفات و استفاده از بقاع متبرکه و ظرفیت‌سازی فرهنگی برشمرد.

واحدی اضافه کرد: با توجه به اینکه بقاع متبرکه و اماکن مذهبی از سرمایه‌های استان سمنان محسوب می‌شوند ساخت زائرسراها به رونق گردشگری کمک فراوان می‌کند که در این راستا با پشتوانه فرهنگی باید بتوانیم خدمات فرهنگی و معرفتی خوبی را در سطح استان سمنان به‌واسطه قرار‌گیری در مسیر حرم تا حرم داشته باشیم که برای تحقق این امر می‌توانیم زائر‌سراهای بین راهی را افزایش دهیم.

انتهای پیام