صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۰۰۲۷
تاریخ انتشار : ۰۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۲

گروه جامعه _ کمک ۲۵۰ میلیون تومانی آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی برای سیل‌زدگان شمال کشور به حساب ۹۹۹۹۹ جمعیت هلال احمر واریز شد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر، کمک ۲۵۰ میلیون تومانی آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی برای سیل‌زدگان شمال کشور به حساب ۹۹۹۹۹ جمعیت هلال احمر واریز شد.

براساس اعلام دفتر آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی، ایشان ضمن کمک به مردم سیل‌زده شمال کشور، تأکید کرد که مردم نیکوکار کشورمان از کمک به سیل‌زدگان مازندران و گلستان خودداری نکنند؛ چراکه هم‌وطنانمان مشکلات بسیار زیادی دارند و انتظار کمک از سوی خیران سراسر کشور وجود دارد.

یادآور می‌شود این مرجع تقلید نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: مردم مجاز هستند یک‌سوم وجوهات شرعی را به سیل‌زدگان گلستان اختصاص دهند. ابعاد ویرانی سیل عظیمی که در بخشی از مازندران و گلستان روی داده، وسیع تر از آن است که تصور شود. گروهی نه تنها خانه، بلکه همه چیز خود را از دست داده‌اند و ارتفاع آب در درون خانه‌ها گاه به ۲ متر رسیده و نتیجه آن ناگفته پیداست.

انتهای پیام