صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۰۰۳۹
تاریخ انتشار : ۰۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۴

گروه حوزه‌های علمیه ــ مسابقه فرهنگی «گام دوم انقلاب» از سوی معاونت فرهنگی جامعه روحانیت بلتستان پاکستان برای طلاب و علمای پاکستان مقیم حوزه علمیه قم برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ این مسابقه در راستای بیانیه راهبردی رهبر انقلاب برای ادامه مسیر و حرکت به سوی آرمان‌های انقلاب اسلامی در سطح جهان، طراحی شده‌ است. 
این مسابقه با توجه به پیام تعیین‌کننده رهبر معظم انقلاب در 40 سالگی انقلاب اسلامی با رویکرد ترویج مطالعه عمیق و مشخص کردن مسیر ادامه حرکت سوی آرمان‌های انقلاب اسلامی در سطح بین‌المللی تنظیم شده و در حوزه علمیه قم برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت پاسخنامه‌ و متن بیانیه هر روز تا 25 رجب المرجب از دفتر جامعه روحانیت بلتستان پاکستان  که در قم ۴۵متری عمار یاسر واقع شده است، دریافت کنند.
آخرین مهلت شرکت در این مسابقه 12 فروردین ماه سال جاری است و قرعه‌کشی از بین پاسخ‌های صحیح آخر ماه رجب انجام شده و نتیجه آن 11 شعبان ماه اعلام خواهد ‌شد و به 10 نفر از افراد برتر جوایزی داده خواهد شد.
انتهای پیام