صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۰۴۶۴
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۸

مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با اشاره به بازگشایی محور فرعی شیخ محمود به ۱۲ امام در استان چهارمحال و بختیاری از بارش باران و برف در ۱۸ استان کشور خبرداد.

به گزارش ایکنا؛‌ مهر نوشت: مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از بارش برف در محور " اهر- تبریز" در استان آذربایجان شرقی و نیز محور " اسالم – خلخال" در استان گیلان خبرداد.

پلیس راهور ناجا اعلام کرد: همچنین در اکثر محورهای استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، خوزستان، گلستان، لرستان، بوشهر، ایلام، قزوین، کردستان، کرمانشاه، گیلان، همدان و مازندران بارش باران گزارش شده است.

این پلیس به بارش باران در محورهای "داراب – بندرعباس" استان فارس، " گرمی-بیله سوار و پارس آباد-مشگین شهر" استان اردبیل و نیز محور "بندر عباس- حاجی آباد" استان هرمزگان اشاره کرد.

پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با اشاره به مه گرفتگی در محورهای " سراب- اردبیل، اهر-کلیبر و تبریز- اهر" استان آذربایجان شرقی، اعلام کرد: سایر محورهای مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار می‌باشند.

مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا اعلام کرد: محور فرعی شیخ محمود به ۱۲ امام در استان چهارمحال و بختیاری بازگشایی شد.