صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۱۶۸۴
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۷

گروه معارف ــ کارشناس برنامه‌ریزی فرهنگی و دینی تبلیغات اسلامی کرمانشاه گفت: بیش از 200 گفتمان دینی با همکاری آموزش و پرورش استان در مدارس کرمانشاه در سال 97 برگزار شد.

سیروس امیری، کارشناس برنامه‌ریزی فرهنگی و دینی تبلیغات اسلامی کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه، اظهار کرد: با اعزام کارشناس در بحث گفتمان‌های دینی در سال 97 با هماهنگی انجام شده با اداره آموزش و پرورش بیش از 200 گفتمان دینی در مدارس کرمانشاه برگزار شد.
وی افزود: از جمله موضوعات پرداخته شده در بحث گفتمان‌های دینی ویژه دانش‌آموزان در مدارس «برقراری ارتباط مؤثر با جوانان، هویت‌بخشی به جوانان براساس شیوه‌های علمی، آموزش شیوه‌های دریافت مفاهیم دینی به نسل جوان به‌صورت غیر مستقیم و آموزش مهارت‌های عفاف و زندگی» است.
امیری اظهار کرد: ارتقای آموزه‌های دینی و باورهای مذهبی جوانان از اهداف مهم گفتمان‌های دینی به ویژه گفتمان‌های دانش‌آموزی است.
وی افزود: سبک زندگی، اخلاق اسلامی، اهمیت قرآن، عبادت، معنویت و خودباوری از دیگر موضوعات مورد بحث این گفتمان‌ها بوده است.
کارشناس برنامه‌ریزی فرهنگی و دینی تبلیغات اسلامی کرمانشاه گفت: در بحث گفتمان‌های دینی دانش‌آموزی، مدرسه محور بودن به ثمر نشستن فعالیت‌های تبلیغی ـ فرهنگی را به‌دنبال دارد.
انتهای پیام