صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۲۰۹۷
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۹

گروه اجتماعی ــ استاندار لرستان با بیان این‌که حجم بارندگی و سیل اخیر در لرستان بی‌سابقه بود، گفت: فریب زیادی از خشکسالی‌ها خوردیم، کارهایی انجام شده بود که نباید انجام می‌شد و البته با وجود این حجم سیل نمی‌توانستیم جلوی آن را بگیریم.

به گزارش ایکنا از لرستان، سیدموسی خادمی، استاندار لرستان امروز، بیستم فروردین در جلسه ستاد بحران استان لرستان که با حضور اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با بیان این‌که امیدواریم با حضور اعضای کمیسیون وضعیت استان را به حالت عادی برگردانیم و بتوانیم با برنامه‌ریزی درست و دقیق دیگر دچار چنین بحرانی نشویم، افزود: ترکیب عوامل طبیعی و ضعف‌های مصنوعی منجر به ایجاد این حادثه مهیب در استان شد.
وی با بیان این‌که حجم بارندگی و سیل اخیر در استان بی‌سابقه بوده و در هیچ کدام از آمارها وجود ندارد، اضافه کرد: فریب زیادی از خشکسالی‌ها خوردیم و کارهایی انجام شده بود که نباید انجام می‌شد و البته با وجود این حجم سیل نمی‌توانستیم جلوی آن را بگیریم.
خادمی افزود: ساخت و سازهای غیر مجاز در بستر حریم رودخانه و غیر فنی دو عامل بود که در تسریع و تشدید تخریب‌ها تاثیر داشته و حتی حجم سیل به حدی زیاد بود که منازل، واحدهای تجاری، باغات، مزارع و تاسیسات و شبکه‌ها دچار خسارت شدند؛ حتی در مواردی خط اتیلنی که از استان عبور می‌کند منفجر شد و سبب قطع فیبر نوری شد، در کارگزاری و استانداردگذاری این خطوط باید به‌گونه‌ای عمل شود که با وجود چنین بحران‌هایی دچار چنین مشکلاتی نشویم.
وی گفت: پل‌هایی که به‌لحاظ جانمایی درست بودند اما به‌لحاظ فنی مشکل داشتند در این سیل از بین رفتند.
استاندار لرستان با اشاره به این‌که متأسفانه رعایت ساخت و سازها و اصول فنی در ساخت و سازها و تعهد کاری در برخی جاها وجود نداشته و وجود روستاها در بستر حریم رودخانه‌ها خسارت در این سیل را به‌ همراه داشت، عنوان کرد: در سیل قبلی و فعلی تصمیم بر تخریب پُل‌های موقتی که برای روان کردن ترافیک شهر بر روی خرم‌رود احداث شده بودند را گرفتیم و این سبب شد تا حدودی از بروز خسارات احتمالی جلوگیری کنیم. با این اوصاف آب در شهر خرم‌آباد، وارد منازل شد.
استاندار لرستان گفت: این سیل در همه شهرستان‌های استان خسارات زیادی به بار ‌آورد به‌گونه‌ای که در چگنی سیل‌بندها نتوانستند جلوی سیل را بگیرد و ۶۶٠ روستا در دلفان و تمام تأسیسات زیربنایی در شهرستان‌های استان دچار خسارت شد.

انتهای پیام