صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۲۳۴۳
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۱

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ در جلسه‌ای با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران و سرپرست شبکه قرآن و معارف سیما، بر تعامل رسانه‌ای فیمابین با رویکرد آرامش روحی و امیدبخشی تأکید شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما، اسماعیل نجار، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با حضور در ساختمان شبکه قرآن و معارف سیما و ضمن دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین محسن عرفاتی، سرپرست این شبکه، با وی در مورد تعامل بیشتر رسانه‌ای فی مابین به گفتگو نشست.
در این دیدار، محسن عرفاتی، ضمن تقدیر از فعالیت صورت گرفته از سوی عوامل سازمان مدیریت بحران کشور در حوادت اخیر، گفت: رسانه‌ها باید به سمت آرامش بخشیدن و امید دادن به هموطنان عزیزمان با استفاده از تعالیم معارف قرآن کریم و اهل بیت(ع) قدم بردارند.
وی گفت: در همین راستا شبکه قرآن و معارف سیما ضمن انعکاس حضور نهادهای دینی و مردمی، تولید برنامه‌هایی با محوریت امیدبخشی و آرامش را در دستور کار قرار داده است.
یادآور می شود، اسماعیل نجار، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور امشب، بیستم فروردین‌ماه میهمان برنامه زنده رصد شبکه قرآن و معارف سیما خواهد بود.
انتهای پیام