صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۲۸۵۶
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۸
۱۵ اردیبهشت ماه؛

گروه دانشگاه ــ همایش دانشجویی «شفافیت؛ حاکمیت پاسخگو، جامعه مطالبه­‌گر» به همت جهاد دانشگاهی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، با مشارکت انجمن­‌های علمی دانشگاه‌های تهران، پژوهشکده مطالعات توسعه جهاد دانشگاهی تهران و مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه، همایش دانشجویی «شفافیت؛ حاکمیت پاسخگو، جامعه مطالبه‌­گر» یکشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه در دانشگاه تهران برگزار می ‌شود.
 
شفافیت و کارآمدسازی دولت، شفافیت و دولت الکترونیک، شفافیت و تعهدات بین­‌المللی مقابله با فساد، شفافیت، تقویت امید و بازسازی اعتماد اجتماعی، شفافیت، احزاب سیاسی و جنبش‌های اجتماعی، مشارکت مردمی و نهاد‌های مدنی در مقابله با فساد، مقابله با فساد به مثابه دانش تخصصی و تکنیک، مقابله با فساد و سلامت اداری، شفافیت و محیط زیست و محور آزاد از محور‌های اصلی این همایش است.

علاقه‌مندان به شرکت در این همایش می‌­توانند مقالات و آثار هنری خود را در قالب هنر‌های تجسمی، نقاشی، تصویرسازی، عکاسی، پوستر و کاریکاتور تا ۷ اردیبهشت ۹۸ به آدرس مقالات: tnp.student۱۳۹۸@gmail.com و آثار هنری: alzahra.u.ertebattasviri@gmail.com ارسال کنند.
 
انتهای پیام