صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۵۲۸۲
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۸

گروه مسابقات ــ پایان مسابقات مالزی اگرچه رتبه چهارم را برای نماینده کشورمان به همراه داشت، اما ترکیب برگزیدگان به خصوص در رشته تلاوت تعجب بسیاری را برانگیخت، حضور نمایندگان کشور مغرب و حتی سنگاپور در بین پنج رتبه برتر از جمله شگفتی‌های این دوره از مسابقات بعد از چهارم شدن نماینده ایران بود.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایکنا؛ به مالزی مراسم اختتامیه شصت و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی شامگاه روز 31 فروردین ماه با حضور مقامات بلندپایه این کشور، هیئت داوران، متسابقان و ... برگزار شد.

در بخشی از این مراسم مجاهد یوسف، وزیر امور دینی مالزی به بیان سخنانی پرداخت و پس از آن نیز محمد نورالدین ابراهیم، رئیس جاکیم هیئت داوران این مسابقات را معرفی و در مورد سوابق هر کدام نیز توضیحات کوتاهی ارائه داد. در ادامه نیز رتبه های برتر این دوره از مسابقات را معرفی کرد.

در این بخش رتبه اول بخش تلاوت در هر دو بخش بانوان و آقایان به نمایندگان کشور مالزی رسید. در بخش حفظ آقایان نیز نماینده کشور سودان و در حفظ بانوان نیز نماینده کشور نیجر رتبه اول را به دست آورد.

در ادامه نیز نفر اول رشته حفظ در بخش آقایان و نفر اول رشته تلاوت در بخش آقایان به تلاوت آیاتی از کلام الله مجید پرداختند و پس از آن یکی از گروه های همخوانی به اجرای برنامه پرداخت. نمایندگان کشورای عراق و بوسنی و هرزه گوین در رشته تلاوت این گروه همخوانی را همراهی کردند.

اعلام نتایج این دوره از مسابقات به خصوص در رشته تلاوت غافلگیر کننده بود، در حالی که بسیاری کسب رتبه اول و دوم را متعلق به نمایندگان ایران و فیلیپین می دیدند، اما از بین این دو تنها رتبه چهارم به نماینده کشور ایران رسید.

همچنین ترکیب برگزیدگان به خصوص در رشته تلاوت تعجب بسیاری را برانگیخت، حضور افرادی همچون نمایندگان کشور مغرب و حتی سنگاپور در بین پنج رتبه برتر نیز از جمله شگفتی‌های این دوره از مسابقات بعد از چهارم شدن نماینده ایران بود.

برنامه مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات با تنها یک سخنرانی کوتاه، اعلام نفرات برتر، اهدای جوایز و اجرای گروه هم خوانی وتلاوت دو برگزیده رشته حفظ و تلاوت همراه بود و هیچ برنامه اضافه دیگری در برنامه گنجانده نشده بود.

در زمان معرفی برگزیدگان و هنگام معرفی نماینده کشور سنگاپور که در رشته تلاوت آقایان رتبه پنجم را به دست آورد، به شدت وحتی بیشتر از نماینده کشور مالزی تشویق شد.

نفرات برگزیده این مسابقات در دو نوبت معرفی شدند، یک بار برای معرفی کلی و بار دیگر برای دریافت جوایز، در این دوره از مسابقات هرچند اطلاعات دقیقی از میزان جوایز در اختیار رسانه ها قرار نگرفت اما ظاهر امر نشان دهنده این موضوع است که میزان جوایز نسبت به ادوار گذشته با کاهش مواجه شده است.

در پایان مراسم نیز بسیاری از حاضران در سالن که در روز تلاوت نماینده ایران نیز در سالن حضور داشتند و تلاوت زیبای او را در ذهن داشتند، اقدام به ثبت عکس یادگاری با وی کردند.

هادی موحدامین در پایان مراسم در گفت وگوی کوتاه خود با ایکنا به این موضوع که داوری ها جهت دار بوده است اشاره کرد و از اینکه نتوانسته بود با کسب رتبه اول زحمات پدرش را جبران کند، ناراحت بود.

ثبت عکس یادگاری با جایگاه متسابقان و عکس های دسته جمعی متسابقان با یکدیگر از جمله تصاویر زیبای پس از مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات بود. متسابقان عکس ها را در حافظه بی روح گوشی های تلفن همراه خودشان ثبت کردند تا روزهایی که یاد مسابقات مالزی زنده شد، برای رفع دلتنگی و نقش بستن لبخند آنها را مرور کنند.

شصت و یکمین دوره مسابقات مالزی از روز 26 فرودین ماه آغاز شد و رقابت های آن تا 30 فروردین ماه ادامه داشت و با برگزاری مراسم اختتامیه یکی دیگر از ادوار قدیمی ترین رقابت قرآنی جهان اسلام با تمام ضعف ها و قوت هایی که داشت به پایان رسید.

انتهای پیام