صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۶۱۲۴
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۳
معاون درمان تأمین اجتماعی:

گروه سلامت ــ معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به لزوم ورود خیرین به مقوله ساخت، تجهیز و تعمیر مراکز درمانی برای ارائه خدمت رایگان به بیمه‌شدگان تحت پوشش این سازمان گفت: متاسفانه خیرین سلامت همکاری بسیار کمی با تأمین اجتماعی دارند.

مهدی درخشان، معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی در گفت‌وگو با ایکنا؛ با بیان اینکه در حال حاضر ۴۱ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از سوی سازمان تأمین اجتماعی در کشور بیمه شده‌اند، اظهار کرد: ٨١ بیمارستان و ٢٩١ مرکز سرپایی ملکی این سازمان خدمات رایگان به بیمه‌شدگان ارائه می‌دهند که این نوع درمان را خدمات درمانی مستقیم توسط سازمان تأمین اجتماعی می‌نامیم.
 
وی افزود: در این روش تمامی خدمات درمانی، عکس‌برداری و آزمایشگاه برای بیمه‌شدگان رایگان است. خدمات درمانی انجام شده برای بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در سایر مراکز درمانی کشور، درمان غیرمستقیم است که سطح آن را شورای عالی بیمه و دولت تعیین می‌کند.
 
درخشان با بیان اینکه تمامی بیمه‌‎شده‌ها ترجیح می‌دهند به دلیل رایگان بودن خدمات از درمان مستقیم استفاده کنند، گفت: طبیعی است که امکانات موجود تأمین اجتماعی نتواند تمامی بیمه شده‌ها را پوشش دهد و این امر موجب ازدحام در مراکز درمانی شده و به نوعی عدم دریافت خدمات مناسب و در برخی موارد نارضایتی بیمه‌شده‌ها را به دنبال داشته باشد.

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: به لحاظ قانونی درمان مستقیم باید یک سوم از بیمه‌شدگان را پوشش دهد و ما بقی باید از درمان غیرمستقیم در سایر مراکز درمانی با استفاده از پرداخت فرانشیز استقاده کنند، اما این نقض قانونی وجود دارد که بیشتر بیمه‌شدگان از درمان مستقیم استفاده کنند تا مبلغ فرانشیزی که در درمان غیرمستقیم وجود دارد را پرداخت نکنند.
 
وی با بیان اینکه برای تحت پوشش قرار دادن تمامی بیمه‌شدگان نیاز به گسترش امکانات درمانی داریم، گفت: برای این منظور باید خیرین ورود پیدا کرده و در این هدف سازمان تأمین اجتماعی را یاری کنند.

درخشان ادامه داد: متأسفانه این تفکر وجود دارد که سازمان تأمین اجتماعی، سازمان پولداریست و نیاز نیست به این سازمان در پروژه‌هایی مانند ساخت مراکز درمانی کمک کرد، درحالی‌که این گونه نیست و ما برای گسترش این مراکز به مشارکت اجتماعی و به ویژه حضور خیرین نیازمند هستیم.
 
وی افزود: متأسفانه خیرین سلامت همکاری بسیار کمی با تأمین اجتماعی دارند؛ تنها در استان فارس است که خیرین با سازمان تأمین اجتماعی همکاری دارند و خوشبختانه توانسته‌اند در ساخت، تجهیز و تعمیر مراکز درمانی مشارکت کنند.
 
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی یادآور شد: جعیت بیمه‌شده تأمین اجتماعی بیش از ۵۰ درصد جمعیت ایران را شامل می‌شود، اگر خیرین به این مقوله ورود پیدا کنند، می‌توان امکانات درمان رایگان را برای این جمعیت فراهم کرد.

انتهای پیام