صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۷۱۷۳
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۰
در دیدار صالحی و سردار جعفری مطرح شد:

گروه ادب ــ وزیر ارشاد در دیدار با فرمانده پیشین سپاه پاسداران انقلاب با اشاره به افزایش ۱۱ درصدی تراکنش‌ها در نمایشگاه کتاب امسال نسبت به سال گذشته گفت: فضای اجتماعی ایران، فضایی غیر قابل پیش‌بینی است.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی نمایشگاه کتاب تهران، دیدار مشترک عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدعلی جعفری، فرمانده سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و محسن جوادی، رئیس سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران امروز یکشنبه، ۸ اردیبهشت در نمایشگاه کتاب برگزار شد.

صالحی در این دیدار با اشاره به افزایش ۱۱ درصدی میزان تراکنش‌ها در سال جاری به مدت مشابه سال قبل در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: فضای اجتماعی ایران فضایی غیر قابل پیش‌بینی است و مردم ایران و جامعه ایران در نوع خود خاص و کم‌نظیر هستند.

وی با بیان اینکه به‌دلیل گرانی اخیر کاغذ هزینه چاپ کتاب بالا رفته، افزود: اینکه ملت ایران علی رغم تمام فشار‌های اقتصادی همچنان تمایل به خرید کتاب و مطالعه آن را دارند، نشان از سرمایه اجتماعی مردم ایران است.

وزیر ارشاد فضای نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را یک فضای دیپلماسی و متفاوت از فضای دیپلماسی سیاسی دانست و گفت این نمایشگاه، خط ارتباطی مهمی برای مبادله فرهنگی است.

صالحی گفت: تأثیر نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، می‌تواند زمینه ساز حرکت چندضلعی از نظر فرهنگی باشد و در نهایت به اقتصاد نشر کمک کند.

وی همچنین محیط نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را فضای مناسبی برای خانواده‌ها دانست و حضور خانوادگی در این نمایشگاه کتاب را بهترین فرصت برای کاهش گسست فرهنگی بین نسل‌های مختلف عنوان کرد.

انتهای پیام