صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۷۴۳۶
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۰
خاکساری هرندی:

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ جلسه هم‌اندیشی موسسات و خانه‌های قرآنی شهرستان نطنز به همت اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت استان اصفهان‌ برگزار شد.

به گزارش ایکنا؛ جلسه هم‌اندیشی موسسات و خانه‌های قرآنی شهرستان نطنز به همت اتحادیه تشکل‌های قرآنی روز گذشته، هشتم اردیبهشت‌ماه با حضور امام جمعه، فرماندار، بخشدار، مسئول اداره تبلیغات اسلامی و اداره اوقاف بادرود در بخشداری این روستا برگزار شد.

حسین خاکساری‌هرندی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت استان اصفهان‌، در گفت‌وگو با ایکنا، به برگزاری جلسه هم‌اندیشی موسسات و خانه‌های قرآنی در شهرستان نطنز اشاره کرد و گفت: اتحادیه مؤسسات قرآنی استان اصفهان، هر ماه به دو شهرستان سفر می‌کند و با برگزاری جلسات هم‌اندیشی از اوضاع مسائل قرآنی و مشکلات مؤسسات قرآنی با خبر می‌شود.

وی افزود: با توجه به اینکه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد هستند، از طرف دولت حمایتی نمی‌شوند و جز اولویت سازمان‌ها نیستند.

خاکساری‌هرندی با اشاره به مشکل کمبود امکانات مالی و تجهیزات برای مؤسسات قرآنی تصریح کرد: زمین‌هایی از طرف خیران به برخی مؤسسات اهدا شده است، اما به دلیل سنگینی هزینه‌های ساخت و ساز، همچنان بلااستفاده است. البته با این وجود در برگزاری مراسم‌های فرهنگی، نظیر جلسات قرآن موفق بوده‌ایم.

مدیرعامل مؤسسات قرآنی استان اصفهان در پایان گفت: با کمک پنج میلیونی به مؤسسات قرآنی، بخش‌هایی از مشکلات مالی آن‌ها را پوشش دادیم، اما رفع این مشکلات مستلزم همدلی خیران و مسئولان قرآنی است.

گفتنی است، مدیران مؤسسات قرآنی شهرستان نطنز، طی روزهای آینده، سفری دو روزه به شهر اصفهان خواهند داشت و با میزبانی اتحادیه مؤسسات قرآنی به فراگیری روش‌های نوین آموزشی قرآن خواهند پرداخت.

انتهای پیام