صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۹۴۹۴
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۶
ایکنا گزارش می‌دهد؛

گروه بین‌الملل ــ در آخرین مرحله انتخابات پارلمانی هند ۹۱۸ نامزد انتخابات به رقابت پرداختند؛ همچنین در پنجمین مرحله از انتخابات پارلمانی هند که بزرگترین انتخابات تاریخ در پرجمعیت‌ترین دموکراسی جهان نام گرفته است و طی دو روز پیش به کار خود پایان داد،‌ 674 نفر با هم رقابت کردند.

به گزارش ایکنا از هند؛ انتخابات هند در مرحله پنجم با رقابت بر سر 51 کرسی از 7 استان ادامه پیدا کرد؛ در این مرحله بسیاری از رهبران شاخص از جمله راهول گاندی (رئیس کنگره ملی هند)، سونیا گاندی (رئیس سابق کنگره ملی)، راجانات سینگ و آسمرتی زوبین ایرانی از مهمترین رهبران سیاسی حضور داشتند.

استقبال از ستاد انتخاباتی یکی از نامزدها

در این مرحله هشت میلیون و 88 هزار و 722 رأی دهنده، سرنوشت 674 نامزد را تعیین کردند که در میان آنها چهار میلیون و 63 هزار و 342 نفر شرکت کننده مرد، چهار میلیون و 83 هزار و 166 نفر زن و دو هزار و 214 نفر جوان وجود داشتند که برای این تعداد شرکت‌کننده در همه‌پرسی،  96 هزار مرکز رأی‌گیری ایجاد شد؛ تعداد رأی‌دهندگان زن بیش از مردان بوده است.

انتخابات پارلمانی هند از روز 11 آوریل (22 فروردین) آغاز شد و به مدت شش هفته ادامه داشت؛ این رویداد سیاسی بزرگترین انتخابات تاریخ در پرجمعیت‌ترین دموکراسی جهان نام گرفته است.

صف شهروندان هند برای رأی‌دهی به نامزدها

نارندرا مودی، نخست وزیر ملی‌گرای هند امیدوار است که برای مدت پنج سال دیگر در سمت خود باقی بماند. وی در توئیتر خود از مردم کشورش خواست تا با شرکت در انتخابات، رکورد جدیدی را در میزان حضور در همه‌پرسی به ثبت برسانند. مهمترین رقیب مودی، راهول گاندی (رئیس کنگره ملی هند و از بازماندگان خانواده گاندی) مخالف سیاست‌های دولت است.

برای انتخاب 543 نماینده مجلس هند، 900 میلیون نفر واجد شرایط رأی‌دهی هستند. این رأی‌گیری در 19 مه (29 اردیبهشت) پایان یافت و شمارش آراء در روز 23 مه (2 خرداد) انجام می‌شود.

انتخابات پارلمانی هند در هفت مرحله انجام شد تا شفافیت و آزادانه بودن آن تضمین شود؛ استان‌های کم‌جمعیت در یک روز رأی دادند، ولی در استان‌های پرجمعیت جریان رأی‌‌دهی چند روز به طول انجامید.

این انتخابات، پرهزینه‌ترین انتخابات در هند است که به گزارش مؤسسه تحقیقاتی رسانه‌ای هند، هزینه آن برای کمیسیون انتخابات 7 میلیارد دلار است که در انتخابات 2014، 5 میلیارد دلار بود.

گزارش از: طه شاعری

انتهای پیام