صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۱۵۶۲۹
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۸
به همت انتشارات سوره مهر؛

گروه ادب ــ مجموعه ۱۰جلدی کمیک استریپ «پهلوانان» تألیف احمد عربلو برای نوجوانان منتشر شده است.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، احمد عربلو درباره مجموعه «پهلوانان» گفت: اغلب داستان ریشه در واقعیت دارد، چون زندگی آن‌ها اساطیری نبوده و بر پایه مستندات است. همچنین برای نگارش این مجموعه‌ها به منابعی، چون کتابخانه مجلس و جا‌های دیگر مراجعه داشته‌ام که البته در آینده یک کار تحقیقاتی را در مجموعه‌ای تألیفی در مورد زندگی پهلوانان در اقصی نقاط کشور انجام خواهم داد.

وی افزود: من از پیشکسوتان کمیک‌نویس در ایران هستم که از سال‌های ابتدایی دهه شصت در مجلات رشد این باب را گشودم، در آن زمان‌ها مخالفت‌هایی با این نوع کار وجود داشت، اما من معتقدم بودم که کمیک استریپ برای بچه‌ها بسیار جذاب است. من نهایت سعی‌ام این بود که کمیک را برای بچه‌ها جا بیاندازم، چون کمیک‌نویسی کارکرد بسیاری در دنیا دارد، اما متأسفانه در کشورمان به دلیل گران بودن تصویرگری، ناشران این رویکرد را دنبال نکردند.

عربلو ادامه داد: البته برخی همکاران در همان سال‌ها معتقد بودند که کمیک استریپ ذهن بچه را تنبل می‌کند و نمی‌گذارد ذهن بچه خلاق شود. با همه این تفاسیر در اواخر دهه ۶۰ مجموعه «امین و اکرم» در حوزه هنری به صورت کمیک چاپ شد که پیشتر در ابتدای دهه شصت در مجلات رشد منتشر شده بود. بعد از چاپ این مجموعه استقبال به حدی بود که خیلی‌ها فکر می‌کردند که این‌ها جزء خانواده من هستند.

عربلو در پایان درباره کار انیمیشن این مجموعه گفت: به نظرم پهلوانان می‌توانند الگو‌های خوبی برای بچه‌ها باشند، به ویژه امروزه یکسری اخلاقیات و آداب و رسوم تغییراتی داشته، مانند فداکاری که دستخوش تغییر شده است، چون زندگی پهلوانان با جوانمردی فداکاری و همیاری عجین شده، متأسفانه خیلی از بچه‌ها این‌ها را نمی‌شناسند، از این رو این کار‌ها می‌تواند دست‌مایه آثار انیمیشنی و کارتونی نیز باشد.

انتهای پیام