وی افزود: اساتیدی همچون نجابتی و زارع مسیرهای جدیدی را برای هنرورزان این عرصه قرار دادهاند و این امر میتواند آنها را در طراحی با سبکهای گوناگون یاری کند و یا کارهایی که در حوزه چاپ با افزودههایی همراه است به جذابیت اثر میانجامد.
وی با اشاره به مباحث نظری تصویرگری بیان کرد: این موضوع یکی از چالشهای حوزه تصویرگری است و متأسفانه این کمبود و نقص در این زمینه وجود دارد و نهادهای مربوط مانند حوزه علمیه که میتوانند این مسئله را سامان بدهند، کاری نکردهاند. زیرا در کار تصویرگری چارچوبها برای هنرمند مشخص نیست و قوانین و دستورات نانوشتهای وجود دارد که باعث میشود تصویرگر و یا حتی ناشر به این حوزه ورود نکند.
طلایی در ادامه درباره ارزیابی خود از کیفیت تصویرگری در کتابهای دینی گفت: اغلب تصویرگریها در حوزه کتابهای دینی به ویژه در گروه سنی کودکان و نوجوانان در سطح بازاری است و یا به لحاظ رساندن مضمون نتوانستهاند عملکرد موفقی داشته باشند و تکنیکی که به کار برده میشود، کاملاً مصنوعی است و با عنوان سبک کارتونی در بازار ارائه میشوند.
این تصویرگر ادامه داد: تصویرگر باید بتواند براساس محتوای کتاب، به درستی معنا و مفهوم را در تصویر اجرا کند و اگر نتواند این کار را انجام دهد؛ بنابراین این کار حساسیتهای ویژهای دارد؛ چرا که در صورت عدم موفقیت، نه تنها محتوا را به درستی انتقال نداده، بلکه مفهوم نادرستی را نیز القا کرده است.
انتهای پیام