صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۲۰۳۸۸
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۹

گروه فناوری اطلاعات ــ ویژه‌نامه اینترنتی «آبروی ری» در آستانه نیمه شوال، وفات حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، به‌روزرسانی و در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفت.

به گزارش ایکنا؛ حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، مشهور به شاه عبدالعظیم و سیدالکریم، از عالمان سادات حسنی و از راویان حدیث است که نسب او با چهار واسطه به امام حسن(ع) می‌رسد. شیخ صدوق، مجموعه روایات وی را با عنوان جامع اخبار عبدالعظیم گردآوری کرده است.

حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، امام رضا(ع) و امام جواد(ع) را درک کرده و نقل است که ایمان خویش را بر امام هادی(ع) عرضه داشت و در زمان او وفات یافت. حرم حضرت عبدالعظیم(ع) واقع در شهر ری، زیارتگاه شیعیان است. در برخی روایات ثواب زیارت قبر او برابر با ثواب زیارت قبر امام حسین(ع) دانسته شده است.

حال در آستانه نیمه شوال، وفات حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، ویژه‌نامه اینترنتی با عنوان «آبروی ری» در پایگاه اینترنتی حوزه‌نت به‌روزرسانی و در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفت. این ویژه‌نامه که به همت پژوهشگران مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی جمع‌آوری شده است، در هشت بخش اصلی و ۵۸ مطلب منتشر شده است.

ازجمله محتوا و مطالب ارائه شده در این ویژه‌نامه می‌توان به زندگینامه حضرت عبدالعظیم(ع)، فضائل و کرامات حضرت عبدالعظیم(ع)، جرعه‌هایی از اقیانوس بی‌کران امامت، زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در سیره بزرگان، در آستان نور، حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در آینه شعر و ادب، معرفی کتاب و نگارخانه در دسترس کاربران قرار دارد.

حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) از مشهورترین امامزادگان مدفون در ایران است؛ مقام معظم رهبری در سخنی جالب، او را «آبروی ری» می‌خوانند و می‏‌فرمایند: «جناب عبدالعظیم، با اینکه اهل ری نیست، اما حقّاً و انصافاً به ری و تاریخ ری آبرو داد و حق عظیمی به گردن همه تهرانی‌ها و اهل ری دارد.» صاحب الذریعه می‌فرماید: از برخی کتاب‌ها نقل شده است که وفات او در نیمه شوال سال ۲۵۲ هجری قمری است.

برای مشاهده این ویژه‌نامه اینجا را کلیک کنید.

انتهای پیام