صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۲۰۶۴۰
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۲

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ‌ از ابتدای سال جاری تاکنون و در نوبت سه‌ماهه اول امسال، مجوز و پروانه فعالیت ٥٥٦ موسسه فرهنگی قرآن و عترت توسط هیئت رسیدگی به امور موسسات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر یا تمدید شده است.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در دوره جدید فعالیت هیئت رسیدگی به امور موسسات فرهنگی قرآن و عترت این وزارتخانه، از ابتدای سال جاری تاکنون پروانه فعالیت ٥٢٥ موسسه قرآنی تمدید و ٣١ پروانه فعالیت جدید صادر شده است.
تعداد ٢٠٩ فقره موافقت اصولی که مربوط به سالیان گذشته بوده نیز در جلسه هیئت رسیدگی به امور موسسات فرهنگی قرآن و عترت مطرح و تمدید اعتبار شده است.
طبق مصوبه جلسه ٤٣ مورخ 15 دی 97 شورای توسعه فرهنگ قرآنی درباره توافقنامه مشترک وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی مبنی بر تشکیل هیأت هماهنگی صدور مجوز مؤسسات قرآنی ـ مردمی، طی نامه‌ای رسماً در تاریخ هشتم بهمن 97 برای اجرا به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ابلاغ شد.
بر اساس این گزارش، توافقنامه تشکیل هیأت هماهنگی صدور مجوز مؤسسات قرآنی مردمی در «٨» ماده و «٥» تبصره تنظیم و به امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی رسیده است که طبق ماده «١» این توافقنامه، هیأت مزبور با هفت عضو متشکل از معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بالاترین مقام مسئول قرآنی در سازمان تبلغات اسلامی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی، یک نفر از مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به انتخاب وزیر، یک نفر از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی به انتخاب رئیس سازمان، یک نفر به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و تصویب شورای توسعه فرهنگ قرآنی و یک نفر به پیشنهاد رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و تصویب شورای توسعه فرهنگ قرآنی تشکیل می‌شود.
طبق ماده «٢» این توافقنامه، وظایف و اختیارات هیأت در پنج بند مشخص تعریف شده است که از مهمترین آنها، تعیین ضوابط یکسان در موضوع صدور مجوز، نظارت و نحوه حمایت از مؤسسات قرآنی است.
از نکات قابل توجه در این توافقنامه، الزام مؤسسات قرآنی ـ مردمی به درخواست و اخذ مجوز فعالیت از یکی از دو مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی است.

انتهای پیام