صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۲۳۱۷۳
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۰

گروه اجتماعی ــ دبیر ستاد هماهنگی کاروان خادمان حرم حضرت معصومه(س) در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه حضور خدام در استان به صورت کاملاً مردمی برگزار می‌شود، گفت: برنامه‌های ویژه برای ورود خادمان حرم حضرت معصومه(س) به استان پیش‌بینی شده است.

به گزارش ایکنا از چهارمحال و بختیاری، مسعود مردانی، دبیر ستاد هماهنگی کاروان خادمان حرم حضرت معصومه(س) در چهارمحال و بختیاری، امروز، ۹ تیرماه، در نشست با مدیر ستاد کانون‌های مساجد که به منظور هماهنگی برنامه‌های خادمان حرم حضرت معصومه(س) در ستاد کانون‌های مساجد استان برگزار شد، گفت: خادمان حرم حضرت معصومه‌(س) 11 تیرماه وارد استان می‌شوند و به مدت چهار روز در استان اقامت دارند.

دبیر ستاد هماهنگی کاروان خادمان حرم حضرت معصومه(س) در استان، افزود: بیش از ۴۷ عنوان برنامه برای گروه خادمان حرم حضرت معصومه(س) متشکل از چهار خادم، یک روحانی و یک مداح، در استان پیش‌بینی شده است.

مردانی با اشاره به اهم این برنامه‌ها، گفت: حضور در گلزار شهدا، سرکشی از خانواده‌های شهدا، دیدار با امام‌ جمعه شهرکرد، دیدار با استاندار چهارمحال و بختیاری، حضور در بیمارستان‌های هاجر و کاشانی، حضور در کلاس معارف مدیران و دیدار با خانواده شهید ناجا از جمله این برنامه‌ها هستند.

دبیر ستاد هماهنگی کاروان خادمان حرم حضرت معصومه(س) در استان، تصریح کرد: حضور در جشن ولادت حضرت معصومه(س) در شهرهای مختلف استان، حضور در بقاع متبرکه امام‌زادگان حلیمه و حکیمه خاتون شهرکرد، حضور در برنامه زنده تلویزیونی، برنامه نورباران، حضور در زیارت عاشورا در استانداری و غبار روبی گلزار شهدا از دیگر برنامه های خادمان حرم حضرت معصومه(س) در استان است.

انتهای پیام