وی افزود: پیشنیاز تولید چنین محصولاتی، برگزاری نشستهایی با موضوع ادبیات دینی است که تاکنون ۱۵ نشست علمی و تحلیلی در تهران برگزار شده است. در واقع براساس مشکلات و نیازهایی که در این زمینه وجود دارد، فعالیتمان را آغاز کردهایم.
سعیدی ادامه داد: ادبیات یکی از نکات مهم در این زمینه است، به این معنی که یکسری اطلاعات جزئی و کلی درباره داستان مورد نیاز است که در حوزه دین به آنها پرداخته نشده و ناخودآگاه نویسندگان را به سمت تخیل پیش برده است، زیرا در برخی از موضوعات روایتهای متنوع و گاهی متعارض وجود دارد، مثلاً در یک سند تاریخی موضوعی مطرح شده و در سند تاریخی دیگر همین موضوع به شکل دیگری روایت شده است که نویسنده در مواجهه با آنها ناگزیر است یکی از آنها را برگزیند.
وی تصریح کرد: رجوع به این متون دینی که به عنوان متون کلاسیک شیعی محسوب میشود، مشکل دیگری است که به دلیل دشواری متنها، نویسندگان جوان کمتر رغبت دارند به آن مراجعه کنند و همین عامل باعث شده بازارهای نشر از آثار دست چندم اشباع شود.
این ناشر ادامه داد: همین مشکلات ما را ناگزیر کرده تا با پشتوانه علمی، تحقیقی و تحلیلی در این حوزه گام برداریم تا هم بخشی از این مشکلات را حل کنیم و هم گامی رو به جلو در راستای تولید و انتشار محصولات فاخر برداریم.
سعیدی در پایان گفت: همچنین، به انتشار آثار علمی ــ تحلیلی هم خواهیم پرداخت که در پژوهشهای بنیادین عرصه ادبیات دینی وجود داشته است و از جمله آنها میتوان به کتاب «چیستی و چرایی ادبیات دینی» نوشته سیدعلیمحمد رفیعی و «تاریخ ادبیات دینی کودک و نوجوان» اثر سیدعلی کاشفی خوانساری اشاره کرد که در دست انتشار است و در حوزه گرافیک نیز اثر «شخصیتپردازی در رمانهای دینی» منتشر خواهد شد.
انتهای پیام