صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۲۴۲۲۳
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۴

گروه فرهنگی- مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد سیستان و بلوچستان گفت: به‌مناسبت دهه کرامت، 40 ویژه برنامه با حضور کاروان «سفیران کریمه» در زاهدان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام مهدی پودینه، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد سیستان و بلوچستان، در گفت‌وگو با ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، گفت: به‌مناسبت دهه کرامت، 40 ویژه برنامه با حضور کاروان «سفیران کریمه» در زاهدان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این کاروان صبح امروز وارد زاهدان شدند، افزود: کاروان «سفیران کریمه» متشکل از خادمین و حاملین پرچم متبرک حرم حضرت معصومه(س) است که برای سومین سال متوالی به استان سفر می‌کنند.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان بیان کرد: این کاروان به‌مدت پنج روز در مرکز استان اقامت خواهند داشت و در این مدت، در مراسم مختلف ویژه دهه کرامت حضور پیدا خواهند کرد.

وی اظهار کرد: حضور در جشن‌های مساجد، دیدار با خانواده شهدای مرکز استان، حضور در یگان‌های نظامی و انتظامی، عیادت از بیماران زمین‌گیر در منازل و بیمارستان‌ها، غبارروبی از مزار شهدا و همچنین توزیع بسته‌های فرهنگی و تبرکی از جمله برنامه‌های سفیران کریمه در زاهدان است.

پودینه افزود: کاروان سفیران کریمه همچنین به همراه پرچم متبرکه بارگاه حضرت معصومه(س) در همایش «دختران آفتاب» که با شرکت 700 دختر سیستان‌وبلوچستانی در مسجد حضرت فاطمه الزهراء برگزار می‌شود، حضور می یابند.

انتهای پیام