صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۲۵۳۹۵
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۴

کانون خبرنگاران نبأ ــ دانش‌آموزان مدرسه شهدای لطیفی شهرستان املش جهت تجدید میثاق با آرمان‌های والای شهدا و بازدید از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس به استان کرمانشاه اعزام شدند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ سرهنگ پاسدار حمید یحیی‌پور، فرمانده سپاه ناحیه املش، 16 تیرماه در حاشیه این مراسم، گفت: دانش‌آموزان مدرسه شهدای لطیفی جهت تجدید میثاق با آرمان‌های والای شهدا و بازدید از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس از جمله پادگان ابوذر، تنگه مرصاد و ارتفاعات بازی‌دراز به‌مدت سه شبانه روز به استان کرمانشاه اعزام شدند.
وی بیان کرد: این دانش‌آموزان در طول این رویداد فرهنگی و انقلابی و ضمن بازدید از یادمان‌های شهدا، از روایت‌گری راویان فتح و برنامه‌های متنوع فرهنگی با حضور روحانی کاروان بهره‌مند می‌شوند.
یادآور می‌شود، در این کاروان ۴۶ نفر از دانش‌آموزان‌، فرهنگیان، راوی، روحانی و عوامل اجرایی حضور دارند.
الیاس عبداله‌پور
انتهای پیام